Oj...

det hann bli en ny månad innan jag fick iväg ett nytt blogginlägg. 
Redan september och verkligen ett fantastiskt höstväder här i Norrbotten. Dimmiga morgnar och sedan bryter solen fram i alla sin kraft och ger oss lite extra D-vitaminer inför vinterhalvåret. Underbart väder för att vistas ute i skogen. Träden ändrar snabbt färg och redan innan september travade in så började en del björkar att ändra färg.
Älskar när färgexplosionen förgyller vår natur. 
Carmen gillar fortfarande att ligga och slappa på altanen i solen. Inte lika lätt att ligga och spana ut över nejden när matte och husse har bytt altanräcke. Tur att det funkar att kika under iallafall :D 
Ikväll i det vackra vädret så jobbade vi lite med dikesröjning på vår gata. När vi alla hjälpas åt så blir det toppenbra resultat. Jag tog chansen att åka lite fyrhjuling med denna grabb när vi lastade av lite sly och gräs i skogen. Alltid roligt att åka i släpvagn.
Annars har vi hunnit med att köpa en ny bil. Den går under namnet Pärlan. Vi känner oss väldigt nöjda och numer diskuteras det vem som ska få äran att köra den till jobbet på dagarna. :) 
Ny ren bil både på utsidan och insidan gav oss den inspiration vi behövde för att ta tag  i den andra bilen så i helgen blev den både städad och fick en ordentlig biltvätt. Lite läbbigt att sitta i och se när både borsten och torken åker över bilen. 
Varje gång tänker jag på filmen: Vi hade iallafall tur med vädret då han glömde backspeglarna till husvagnen och gick ut ur bilen precis då borsten började snurra och ja... resten kan ni ju tänka er ifall ni inte har sett filmen :D :D :D hahaha :D  
 
I helgen var det dessutom matmarknad i stan och vi drog in och tänkte se om det var något som föll oss i smaken. Tyvärr innebar sen frukost att vi definitivt inte alls var hungriga och ramlade därför in på en Välkommen Hem-mässa. Lyssnade på en intressant föreläsning om inredning och vad man ska tänka på när man inreder sitt hem.
 
och hips vips så klev en kändis fram på scenen. Självaste Martin Timell gästade stan.
Helgen avslutades med några fina blommor av gulliga W som plockade en till mig och en till Marre då vi hade det årliga årsmötet i vägföreningen hemma hos oss. De blommorna ska vi njuta av hela denna vecka. De var jättefina ♥. Dessutom var ett av tipsen på mässan att gå ut och plocka blommor i diket och sätt dem i en vas på bordet. Både gratis och vackert så W gjorde precis allt rätt ♥ :)
I morgon är vi redan halvvägs på arbetsveckan. Dagarna swishar som vanligt förbi i raketfart.
Snart helg igen då...
 
Kram ®