Bloggen skapad...

 29 april 2011. Det står så på min sida som kallas översikt. 
 
Med andra ord är det 7 år idag sen de första raderna skrevs av mig. Vet egentligen inte hur jag bestämde mig för att börja skriva...? Det var det där med minnet som inte är det bästa. Vet att min kära dotter hjälpte mig igång och att vi satt hemma vid vår stationära dator i kontoret. Numer sitter jag där jag har lust att sitta när jag skriver. Förstås är min datorn både mindre och bärbar 🙌. Dessutom finns inte kontoret längre då vi rev och byggde om stora delar av vårt hus. Förutsättningarna har alltså ändrats en del men mina inlägg handlar fortfarande om mig, mitt liv, min familj och mina intressen. Det är kul att ni är några stycken som tycker om att följa med mig i min vardag. 💓Även fast jag skriver mest för min egen skull så är det kul med mottagare också. 
 
Söndagkväll och det känns mer som en fredagkväll. Två dagars paus från tidiga morgnar är precis vad jag behöver. Jag älskar verkligen att sova länge och i lugn takt vakna till ordentligt med en lååångfrukost framdukad. Det blir agendan för mina två kommande dagar. 
 
Igår hade jag en liten "fest" härhemma med anledning av min födelsedag. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll. Lite mindre tillställningar är mer i min smak och passar min personlighet.
Vackra och fina gåvor fick jag. Kan säga att jag numer är närmare målet som ägarinna av ett par rullskidor.
Fick också ett fint kort av Denise med ett skrivet tal. Hon vet att hon måste skriva och inte hålla talet live. Hon har en sådan lättrörd mamma hahaha 😂
             
Nu dags att avsluta kvällen med lite nybakad mjukkaka. Lånar man ut jäst och mjöl till grannen så ger det avkastning direkt 😛
 
Önskar er alla en fin Valborgsmässoafton.💟
Kram ®
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Det börjar likna vår...

iallafall litegrand 😃
 
Dessa två turturduvor, eller ja svanar närmare bestämt mötte mig när jag åkte över slätten på väg in i byn idag. Så fina men förstås blev de ju lite rädda och började sin vandring bort från mig när jag stannade bilen och backade tillbaka. Så fokuserad på att de inte skulle flyga iväg innan jag hann få fram kameran att det höll på att bli en dikeskörning för min del...! Hur förklarar man det??? Raksträcka, ensam på vägen och rakt ner i diket... 
Som tur är så var det bara nära och nära skjuter inga harar här på fortet som Gunde skulle ha sagt 😄
Själv säger jag tack och lov!!
 
Nu när skidsäsongen officiellt är över även för mig så tackar jag snön för detta år och hoppas att den försvinner inom kort. Härligt att nu kunna sitta på altanen efter jobbet i solen och dricka en kopp te eller två medan Carmen vilar bredvid. Ja, här på bilden verkar hon dock ha andra planer. Finns det måntro något ätbart här...?
Det fanns det, betoning på fanns för matte hann inte ens sätta sig ner så slank kakan ner i strupen. Är det fredag så är det. 
På tal om sådant som är ätbart. Åkte efter jobbet in mot city och hämtade hem dessa. Ser fram emot att sätta tänderna i innehållet. Ledtråden här är choklad gånger tre. Välkommen helg. 
Jag tror att det blir lite snöplumsning till friggan för att hämta lite utemöbler til altanen. Hoppas det blir härligt väder.
 
Ha en fin fredag min vän. 💟
Kram ®
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Halvvägs...

i livet. Lika många år till så får jag förhoppningsvis ett brev från kungen. 😄
Fick en mysig och fin dag på jobbet där mina små guldklimpar lurade och överraskade mig rejält. En timme senare blev jag lika överraskad när mina kollegor tog ton och firade mig. Fick en massa fina presenter av både barnen och kollegorna, Det jag inte fick men som jag känner hade varit på sin plats är en skylt med texten LÄTTLURAD att bära kring halsen...åtminstone den dagen 😂
 
 
Där i mitten finns en fröken med blå strut på huvudet som försöker göra en dab.
Fanns två dominerande teman i mina presenter den dagen. Det ena var förstås Elvis och det andra var träning. Precis det som jag gillar. 
Eftersom M inte var hemma den dagen så tog jag och Carmen en lugn kväll och en kort joggingtur. Min vän och granne tittade förbi och gav mig en grattiskram tillsammans med denna fina blomma. 
Summa sumarum så var det en dag precis i min smak. Är ingen ståhej och partybrud direkt.
 
Nu är det söndag och en ny arbetsvecka är på ingående. Laddar upp med lite sol på altanen som M skottat av idag. Som ni ser så är det inte dags att klippa gräset ännu här i norr men solen värmer härligt och har gjort det största delen av denna vecka. 
 
®
 
Ha en fin start på vecka 17. 
Kram ®
 
 
 

 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg