Det börjar likna vår...

iallafall litegrand 😃
 
Dessa två turturduvor, eller ja svanar närmare bestämt mötte mig när jag åkte över slätten på väg in i byn idag. Så fina men förstås blev de ju lite rädda och började sin vandring bort från mig när jag stannade bilen och backade tillbaka. Så fokuserad på att de inte skulle flyga iväg innan jag hann få fram kameran att det höll på att bli en dikeskörning för min del...! Hur förklarar man det??? Raksträcka, ensam på vägen och rakt ner i diket... 
Som tur är så var det bara nära och nära skjuter inga harar här på fortet som Gunde skulle ha sagt 😄
Själv säger jag tack och lov!!
 
Nu när skidsäsongen officiellt är över även för mig så tackar jag snön för detta år och hoppas att den försvinner inom kort. Härligt att nu kunna sitta på altanen efter jobbet i solen och dricka en kopp te eller två medan Carmen vilar bredvid. Ja, här på bilden verkar hon dock ha andra planer. Finns det måntro något ätbart här...?
Det fanns det, betoning på fanns för matte hann inte ens sätta sig ner så slank kakan ner i strupen. Är det fredag så är det. 
På tal om sådant som är ätbart. Åkte efter jobbet in mot city och hämtade hem dessa. Ser fram emot att sätta tänderna i innehållet. Ledtråden här är choklad gånger tre. Välkommen helg. 
Jag tror att det blir lite snöplumsning till friggan för att hämta lite utemöbler til altanen. Hoppas det blir härligt väder.
 
Ha en fin fredag min vän. 💟
Kram ®