Vi har olika...

värderingar jag och Edward Blom. Har svårt att tänka mig att han skulle kalla vårvintern i Norrbotten för livet på en pinne 😃
Det är ju helt sagolika dagar ute nu i solen och de härliga snöbeklädda vidderna. Ett par skidor på det och ett par kompisar som delar min passion är precis vad jag behöver för att må toppenbra. Gårdagen startade jag upp med dessa två som guidade mig genom skogarna i Piteå. Skidorna var aningen hala så stakning var enda lösningen. Idag en viss träningsvärk i de musklerna.
Efter skidturen bjöds det på lunch, shopping och vi anmälde oss till denna skidtur som går av stapeln i februari 2019. Ska bli kul att testa.
På shoppingturen igår hittade jag denna disktrasa och jag tyckte att detta ska nog få bli ett av mitt nya motto framöver. Varför sträva efter att alltid göra och vara helt perfekt och rusa fram i livet? Varför inte istället stanna upp och leva ett liv med mindre krav som ingen annan än jag själv lägger på mig. Jag känner att jag faktiskt har kommit en bit på väg med mina tankar kring det här men helt i mål är jag ännu inte. 
Avslutar med ett restaurangtips till er som bor i Luleå eller i närheten iallafall. Har ni inte varit på den nyöppnade Tacobaren så tycker jag att ni ska besöka den. Blev ännu en tur dit i slutet av veckan. Denna gång på tu man hand med min man 💕
Ha en fin söndag. 
Själv ska jag uppvakta två födelsedagspinglor.
Kram ®