Det blir inte alltid...

som man har tänkt sig. Ibland blir det bättre och ibland får man skippa sina planer. 
Idag blev det tyvärr så att jag fick skippa mina eftermiddagsplaner. Jag hade planerat en härlig tur med rullskidorna i det superhärliga vädret men istället hamnade jag på soffan. Förkylning förstörde min dag.
Jobbstart-ny klass-okända baciller som jag brukar säga 😊Trodde dock att jag skulle klara mig lite längre än sju dagar men kanske lite vila gör susen. Hoppas det iallafall. 
 
Åt iallafall en supergod middag på tu man hand. En helgpåse från Hemmagastronomi i Luleå hämtade  M hem idag. Dagens innehåll föll oss båda i smaken och då slog vi till och använde ett av presentkorten som fanns härhemma. 
 
Lite ljus och en god lemonad var pricken över i.
Timjanstekt kalvytterfilé med ekologiska delikatesspotatisar, Luleåkantareller och örtrödvinsås.
Citron och vit chokladmousse, vaniljbrylé och lakritscrumble ser jag också fram emot att avsmaka. Den ser såå god ut.
 
Lite tv och några koppar te hoppas jag ska göra susen. Kanske är jag på benen i morgon. 
Vankas 50-års kalas. 
 
Ha en fin fredagkväll och en mysig helg.
Kram ®
   💟
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

En passerad...

helg börjar så sakta avta och gå över till sen eftermiddag. Förstås har den passerat i rekordfart eftersom den har varit fullspäckad med ett festivalprogram som innehållit massor av trevligheter och gemenskap. Musikunderhållning med Josef Love och Lisa Miskovsky var helt klart en fröjd för örat. Har inte lyssnat på dem förut och kan konstatera att jag missat något 😄
 
Med på festivalen var även vår hallspegel som jag numer kallar för kändisspegeln. Det har blivit några kändisar som tittat i spegeln under åren eftersom den har hängt i logen.
Alltså inte många timmar hemmavid i helgen. Därför startade jag denna soliga söndag med en efterlängtad prommis med Carmen i skogen. Höstluft och sol... underbart. 
Kan också konstatera att det är lite glest med matvaror i kylskåpet inför kommande arbetsvecka. Det BÖR åtgärdas NU!!! Mat är ett måste för att hålla uppe humöret, åtminstone här hemma hos oss hahahaha 😆
Summerar helgen och känner mig redo för nästa arbetsvecka. 
Hoppas din helg varit bra. 
 
Kram ®
  💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Mamm talla bååås!

Ja, det är verkligen läge att härma min käre farbror som sa så när han var liten. Han vågade inte gå ut för att tallarna blåste så oerhört. Nästan så att jag kände detsamma idag men har man en hund så har man. Sen så sken solen alldeles underbart och vem vill sitta inne då...? 
 
När vi vaknade idag hör jag min man säga: oj då...??? Parasollen har blåst iväg. Tittade ut på tomten men nä, ingen parasoll där inte. Tillslut hittade M den...
häruppe ↑ Lite hånfullt, eller hur? 😂
Bestämde oss där och då att nu är vår parasollsommar klar för i år och den fick flytta inomhus tills det blir sommar igen. 
 
Blev sedan en mysig utflykt till Kvarncafeét i Jävre för lite lunch och eftermiddagsfika. Toppenmysigt. Vi har planerat för en tur dit medan det är sommaröppet hela semestern men inte har det blivit av. 
Nu äntligen tog vi tag i det. De har fortfarande öppet på helgerna så har ni inte varit där någon gång så är detta ett mycket BRA tips på både gott fika, mysig handelsbod och ett fint hembygdsmuseum att besöka.
Luktärt och en ny färg på tomater som jag aldrig sett förut. 
 
Nu avrundar jag en helg som innehållit sådant som jag gillar: Vänner, rullskidor, utetid och sovmorgnar 🙌
 
Önskar er alla en fin start på veckan. 
Kram ®
  💟
 

 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg