När helgen blev...

fylld av mysigt umgänge, sol och den förlorade sonen :) 
Det blev städning och fix inför hans hemkomst. Det måste ju vara tvättat, renbäddat, dammtorkat och skurat när vi får så fint främmande ♥ Ja, det tycker jag iallafall. :D Man blir lite "fjäskig" när ens barn inte bor hemma.
Jag städar och M köper nya redskap för att laga god mat haha :D
Vi passade på att fira 20-åringen tillsammans med släkt och vänner eftersom han inte var hemmavid på sin födelsedag. 
Dessutom har det varit en helg fylld med solsken. Det har varit kallt men vackert i naturen. På kvällarna har temperaturen visat på grader mellan -20 till -30. Tillsammans med solen under dagen har det varit varmare och jag är glad att jag hunnit ut och fångat några av solstrålarna. Finns bara ett ord som passar till denna bild. 
                                      ♥ Avkoppling ♥
Nu är veckan igång igen och vi fortsätter att njuta av att K är hemma på sportlov denna vecka. Tyvärr är det inte sportlov här så han blir lite solo här på dagarna. Carmen får dock lite sällskap och det tackar hon aldrig nej till.
Idag blev M också hemma på grund av det rådande snökaoset i Sthlm. Det har varit en vinter full med förseningar och inställda flygresor för honom. Tur att han kan ha sina möten ändå. Säg vad vore vi utan internet...? Mer platsbundna och begränsade. Kan ibland vara bra förstås men inte alltid :) 
 
Jag är mer än gärna platsbunden. Både på jobbet och hemma i byn. 
Varför ändra på ett vinnande koncept? :D 
 
Ha en fin start på veckan.
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

När man är på väg...

och jobbväskorna är packade men måste inse att vara hemmavid är nog det bästa trots allt. 
Min morgon både igår och idag. 
Kan tycka att det blivit för ofta nu. Det är bara lite mer än en månad sen sist jag fick lägga i handbromsen och lyssna på vad kroppen signalerar. Inte van att det är så. Det är ju i och för sig vabruari men jag borde väl ha passerat den åldern nu? Dessutom får jag ju vabba mig själv :D.
Det som känns bra är iallafall att efter läkarbesöket igår så är bollen äntligen i rullning och det blir en ordentlig undersökning av ryggen och vänster ben framöver.
Till och med lite tantvarning på det kanske...? hahaha :D 
 
Jag har bestämt mig för att använda mig av dessa två hjälpmedel medan jag sitter härhemma och vilar. Hoppas de kan ge lindring. 
Tror jag startar upp med massagekudden. 
 
Hoppas ni har en fin tisdag. Här i norr är det rejält kallt igen. -20 grader i morse.
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

När man ÄLSKAR att vara...

först på plats.♥ 
Alltså, behöver jag säga mer. Kolla in och du fattar känslan då jag, endast jag fick möjligheten att åka på nypistade spår. Manchester när den är som bäst. Kände mig lite som en spoiler då jag liksom förstörde det pistmaskinen fixade inför morgondagens skidtävling. De verkade då inte sura utan vinkade glatt då vi möttes efter spåret :) Blev en längre tur än vanligt för vem vet när man får uppleva just detta hallelujamoment nästa gång :D
 
Har blivit en blogg-tom vecka som ni kanske har märkt. Veckan har varit en vecka full med trevliga saker som nu checkat in på mitt må bra kontot. 
Förra lördagen var vi på en superbra konsert med två fantastiska sångare som bjöd på en blandad kompott med sånger från deras liv. Britta Bergström och Kerstin Ryhed Lundin. 
Middag i magen behövdes efter det så in mot city och käka en pizza på restaurang Gusto. Betyg på den pizzan var god men inte lika god som förra gången vi åt där. Betyget blev dock det högsta då det gällde det trevliga sällskapet så kvällen blev väldigt lyckad tycker jag :)
På veckans första dag var det dags för firande och ett födelsedagbarn i familjen. ♥ Älskade Denise ♥ fyllde 23 år och vi var förstås på plats för att fira henne. Kära nån, snart är hon ikapp mina 28 år om hon fortsätter såhär :D 
 
Förutom jag och M så var det fler som grattade henne denna kväll. Jag måste säga att denna herre var coolast på kalaset, eller vad säger ni...? Det kan bara bli ett rungande JA på den frågan :D ♥ 
Denna helg ska jag iallafall få lite sovmorgon och jag ser verkligen fram emot det. Jag är sååå trött ikväll :)
M är kvar i huvudstaden till i morgon så det blir bara denna ♥ brud ♥ och jag som sover ikapp i soffan ikväll.
Hon snarkar redan :D 
Ha en fin fredagkväll och helg ♥
Kram ®
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg