Bättre utsikt...

lite högre upp.
Iallafall så verkar både folk och fä tycka det :)
Det var precis just det som jag såg igår när jag tittade ut genom köksfönstret. Samtidigt hade de letat sig upp på höjden och man kan ju undra vad de tänkte däruppe på höjden alldeles stilla. Såg de ända till Mariannelund måntro? Nja, då måste man nog bli upphissad i en flaggstång precis som lilla Ida. ( Emil i Lönneberga)
Kan också vara så att de njöt av vädret och solen som nu har återvänt med full kraft. Tyvärr så är sol = kallt väder häruppe i norr denna årstid men snart så är det just solen som ger oss dessa härliga vinterdagar. I slutet av mars och i början av april så är den 5:e årstiden är här på riktigt.  ♥ Love vårvinter ♥ 
 
Alltså lite för kallt för skidåkning igår märkte jag när jag besökte Ormberget. De som såg mig undrade nog varför jag viftade så konstigt lite nu och då för att återfå värmen i händerna. :D Kul var det då iallafall så jag fokuserar på den tanken. 
 
Hämtade våra middagsgäster i samma veva. D & J skulle inkassera första delen av sina födelsedagspresenter. 
God middag i form av Baja Fish Taco och Choclate salted caramel Pie till efterrätt.
Sen musikunderhållning med legendaren Ronny Eriksson och Leo Holmberg. Väldigt roligt, trevligt och också tänkvärt emellanåt. Spela gitarr kunde Leo väldigt bra. En riktigt bra gitarrist för det priset som Ronny sa :D :D :D 
Idag skiner solen lika härligt så jag och Carmen tog en skön promenad och tankade lite D-vitamin.
Så mysigt då solen skiner in genom fönstret igen...ja, om man nu inte tittar på själva fönstret förstås. Det och alla övriga fönster härhemma kan nog behöva tvättas litegrand på utsidan.
Här väljer jag alltså att fokusera på veckans bukett istället. Älskar tulpaner ♥
Ha en fortsatt härlig söndag. Gå ut och fånga solstrålarna men klä dig varmt :)
Kram ®
 
 
 
 
#1 - - birgitta:

Det var härligt ute både igår och idag. Skidor och promenad båda ger D-vitamin och härlig energi.
Kram