Lilla-lördagens bästa.

Ja, vad kan det vara för en sådan som mig? En sväng med mina älskade skidor efter 3-4 veckors träningsuppehåll och lite nya goda kex är allt som behövs för att göra mig lycklig :D Tycker du att jag är lättroad? Hahaha :D
Mitt tips ikväll är att om du inte gillar skidåkning så kan du iallafall testa kexen. Du kommer inte att ångra dig. 
Fast visst ser det härligt ut? Perfekt skidföre och tillfälle att rensa både knopp och kropp efter en fullspäckad dag på jobbet är att rekommendera :)
Ryggen höll också trots skateåkning. ( Det var en liten chansning.)
Nu ska jag jag ta ett kex till och krypa upp i soffhörnet och se när Mästerkockarna lagar lite god mat.
 
Ha en fin avslutning på denna vecka och en fin början på februari.
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Samma aktivitet...

men olika platser.  Frisk luft och styrketräning har vi ägnat oss åt denna helg. M är förstås den som fått allra mest träning som har kämpat uppe på taken men idag har jag också hjälpt till och agerat traktor.
Tyvärr räckte det för att få superont i ryggen :(  Jag verkar vara av klent virke jag...? :D  Ryggbälte - check :)
 
Det är otroligt mycket snö i år. Min mor har hört på radion att vår by + ett ställe till i Norrbotten har mest snö i hela länet. :) 
Inte konstigt att det ser ut som om en utomjording har landat på vår altan. Två lysande antenner var allt man såg av vårt ljusträd innan M även skottade fram den och resten av altanen igen.
Nu är denna helg slut och som vanligt så sa det swisch så hade den passerat. Dags att ändra fokus och fixa i ordning för arbetsveckan. 
Önskar er en fin start på veckan. Tänk att vi redan kliver in i månad nummer två om några dagar.
 
Kram ®
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Vissa sticker ut...

lite extra eller så går de sin egen väg :) 
Den bilden fick jag när jag tittade på våra snart utblommade tulpaner igår. Gruppen och den ensamma tulpanen som har bestämt sig att växa åt ett annat håll. 
Vem är du Rosi? var min nästa tanke... Vågar du sticka ut, växa åt ett annat håll eller gå din egen väg? Svaret blev: Jag tror att jag vågar det... iallafall ibland men säkert inte alltid :) 
 
En annan tanke blev denna: Om vi tycker att någon går sin egen väg och inte följer det mönstret som den stora gruppen har bestämt ska vara "det rätta" finns det flera saker som vi bör tänka på. RESPEKT! är en av de sakerna som alla människor förtjänar. Alla har rätt att bli behandlade på ett bra sätt. Så enkelt så att ett barn förstår det. Synd att en del vuxna ibland glömmer bort det...? Man får tycka vad man vill men att uppföra sig bra mot varandra är en självklarhet. 
 
Denna lilla tulpan fick ge både mig och dig en fredagstanke att fundera över. 
Allt som du vill att en annan människa ska göra mot dig, det ska du göra mot dem! (Gyllene regeln)
 
Trevlig fredagkväll önskar jag dig ♥
Kram ®
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg