En sån där dag...

blev det i dag. 
I går kväll/natt när klockan just blivit 22:50 hoppade jag in i bilen och åkte till flygplatsen för att hämta hem M som efter försening äntligen landat på rätt breddgrader. Har inte han en egen parkeringsplats där? Jo, men när han körde bilen som inte har motorvärmare så startade den inte. Två dagar i kylan som igår uppnådde -30 grader tog ut sin rätt kan man säga. Dieselvärmaren hade ju varit ett alternativ men den var inte påslagen. 
Nåja, den kalla resan gjorde jag så gärna eftersom jag fick ha en bil med motorvärmare under dessa dagar ♥ och förstås så fick jag ju hem M igen ♥ 
Trött idag, men en stund i massagefåtöljen på jobbet gjorde susen. Alltså denna fantastiska möbel använder jag flitigt. Varje dag sitter jag en kort stund där. I love it! ♥ 
 
Kvällen härhemma har fortsatt i samma stil. Fåtölj framför kaminen fick ersätta massagefåtöljen men det är helt okey det också. Så välbehövligt att bara få sitta ner och vila sig och ta det lugnt ibland. Ska inte surra så mycket om träningen på att andas medvetet emellanåt men jag kan säga att det är svårare än jag trodde. Kämpar vidare för att nå resultat :) 
 
Nu sitter jag i eftervärmen och önskar att jag hade en korvsnärt att grilla i denna perfekta glöd, men nope! Inget sådant kan huset erbjuda så då får det bli lite mer te istället. Lika gott det. Nä! förresten, mycket godare.
Slurp och godkväll. Inga sena resor står på schemat men jag tror det blir en tidig kväll för undertecknad.
Full fart mot helgen mina vänner.
Kram ®