Följ pilen.

Ja, det är kanske så enkelt ändå. Tror vi alla har en pil i vårt inre som visar oss rätt väg. Ibland kan pilen vara svår att följa fast den lyser sådär tydligt i snön. Man gör om riktningen litegrand efter hur man själv tycker.
Av erfarenhet så vet vi eller åtminstone jag att pilen då inte alls är lika rak utan genast blir den krokig och kanske blir den även otydlig. Kanske vi gör fel eller gör annat än vad vi borde göra. Pilen visar oss riktningen i simpla beslut i vardagen men även när det gäller livsavgörande saker. Jag tränar för fullt att försöka gå i pilens riktning men måste erkänna att jag mer än en gång samtalar med mig själv och böjer pilen lite efter vad som behagar och vad jag tror förväntas av mig. Mitt mål under 2018 är därför att lyssna till min inre pil. 
Läste någonstans att den personen som är viktigast att ha ett bra förhållande till är sig själv. För det menar jag inte att jag sitter inne med hela sanningen alla gånger utan vill även vara öppen för andras förslag och tankar. Tror dock att tillslut så vet jag vad som är det rätta för mig. Jag har ju pilen som visar mig den rätta vägen :) 
Det var djupa tankar om en orange pil i en vit snöhög.
Fortsätter fördriva tiden härhemma tillsammans med Carmen och K som är hemma några dagar till. Tur att någon tar hand om sjuklingen ♥ Försöker vila men erkänner att jag måste pausa ibland och göra lite jobb också. Min fyrbenta vän och jag njuter av lite extra värme idag. -15 visar utetempen och jag fryser fast jag inte stuckit ut näsan utanför dörren alls idag. Tur det finns fleecetröjor och ved ibland.
Från fönstret ser det dock härligt ut. Mycket snö
och igår visade solen sig.
Börjar längta lite till vårvintern. Soliga dagar med lagom temperatur.
I år lär det vara både preparerat för skidor på längden, utför och även för skoterturer. Älskar Norrbotten ♥
 
Nu fortsätter jag att följa pilen i mitt inre som beordrar mig mer vila... suck, inte alltid kul men det är nog det enda rätta idag :) 
 
Ha en fin torsdag ♥
Kram ®