Första dagen...

på tvåtusenarton.
 
Hej från en seg bloggerska.
Hade svårt att lämna kudden och det varma täcket idag.  Passar perfekt med Tour de ski och tusen koppar te för att vakna till ordentligt. 
Började årets sista dag med en prommis med M och Carmen. Lite kyligt men stärkande med lite frisk luft. Det mådde både folk och fä riktigt bra av. 
Hade en mysig kväll i Kåge tillsammans med goda vänner. God mat, surr, skratt, spel, ring klocka ring m.m. 
 
 
Ser ni lilla skumtomten som smygit sig ner tillsammans med den goda efterrätten? Precis vad jag behövde få avsluta året med. Kan säga att jag klämde den sista 5 minuter innan tolvslaget. Nu är det länge till nästa gång. Faktiskt riktigt härligt att tolvslaget har passerat för jag är verkligen LESS på att äta godis nu :D
Vi tog ett fint nyårskort som vi sände ut i sociala medier. En del kallade oss för snyggingar medan andra blev "rädda" när de såg bilden... hahahaha :D  Vi förstod ingenting...? Vi är ju inte mer annorlunda än vanligt ;) 
Tack fina vänner för att vi fick fira in det nya året med er ♥ Alltid lika trevligt ♥ 
 
Lämnade festen en timme in på det nya året men inte åkte vi hem för det... 
M tyckte att vi skulle planka in på en annan nyårsfest i Piteå eftersom vi nu passerade. Det innebar att vi inte var hemma förrän vid fyrasnåret i morse...Startade året impulsivt kan man kanske säga  men ojojoj då är man riktigt seg idag. :D 
Undrar lite om de som fick sena gäster är lika sega som oss? Som vanligt är det så kul att få träffa er ♥
Hoppas inte att era ögon går i kors idag :) 
 
Gott Nytt År än en gång och nu kör vi ett nytt år, ett oskrivet blad som jag tänkte fylla med må-bra dagar på olika sätt. ♥ Ska bara vakna till ordentligt först ;)
 
Kram ®
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Anne-Li :

Tackar för titten! Oväntad och kul!! Lite seg, men 6 km skymningsskidåkning i Hemmingsmark är avklarad 💪

#2 - - Vivky:

Ojoj, en halvtimme efter tolvslaget lade vi oss och kollade på Seinfeld 😊 Så max 10 minuter 😂