Frestelser finns...

ibland närmare än vad man kan tro. De kan helt plötsligt dyka upp i skafferiet och stirra mig rakt i ansiktet när januari har börjat och min godismånad december är slut... WHAAAT!!!!! 
Finns det något jag saknar under dessa 11 månader så är det dessa. Skickade snabbt iväg dem med sonen som skulle iväg till kompisar så faran är över för denna gång :D 
Idag är det sista dagen på ledigheten för mig. Tyvärr mår jag inte alls bra utan känner mig både febrig och hostig. Får se hur min arbetsvecka blir. Känner jag mig såhär så är det inte kul att åka och sprida en massa baciller till kollegor och barn. 
Alltså inga andra stavar och skidor än dessa i sikte ett tag framöver... :( 
Känns trist men det är bara att härda ut. Precis som med frestelser. Man längtar aldrig så mycket som när man inte får eller ska. 
Fantastiskt vackert väder har vi här uppe i norr just nu. -10 grader och solen visar sig en liten stund på dagarna. 
Carmen har inte någon förkylning så hon behöver rastas ändå trots att matte inte känner sig kry. 
Gick en kort prommis på skoterleden. Fick se solen och kanske fångade jag någon välbehövlig D-vitamin som kan påskynda mitt tillfrisknande. 
 
Man kan undra vad Carmen tittar på? Är det kanske den vackra solen eller...
Det var iallafall det som matte tittade på :)
Nu tror jag att jag ska försöka fixa lite dundermedicin i form av ingefärsshot men förstås avlutar jag med en bild på denna fräscha kille som fyller 83 år idag. 
 
There will be many good voices but there will only be one Elvis Presley, King of rock´n roll ♥
Kram ®