Nu är den borta...

nästan iallafall.
Igår tog vi ner julgranen men jag hade tänkt att det mysiga sken som ljusstakar och stjärnor sprider får fortsätta lysa åtminstone hela helgen. 
Idag var känslan en annan så jag tog tag i resten. Bort med stjärnor och ljusstakar och framförallt putsa våra fönster.
Varför putsa dem igen undrade M. Han tyckte att jag just gjort det då julgardinerna skulle upp. Här är svaret på den frågan. Mycket eld i kaminen och alla ljus som brinner i juletid sätter sina spår som ni ser. Förstås kan man blunda för det om man vill men personligen kan jag inte trycka upp gardiner i fönstret innan det är gjort :) 
Skönt är det att jag fick lite mer energi idag så jag fick det gjort. Har haft några dagar då jag kännt mig lite risig. Förkyld och febrig. :(
Har inte varit utanför dörren på 3 dagar. Längtar så efter frisk luft och framförallt mina skidor. Få se om jag kan åka lite i morgon eller om jag ska vänta några dagar till...???
Ska iallafall försöka få till detdär med den friska luften ikväll. Carmen behöver som vanligt en promenadkompis och jag ställer gärna upp.
 
Avslutar med en bild på mina favoritblommor. Den första buketten har flyttat in. Våra gäster i början av veckan hade med sig dem till oss. TACK! ♥ Underbar färg och direkt börjar vårvinterkänslan att infinna sig med dessa vackra blomster. 
Nu inväntar jag lite mer Tour de ski på tv. Ska försöka bära bort lite julsaker innan det börjar så...
Ha en fortsatt fin trettondag.
Kram ®