Fortsatt läge att använda sig av...

solbrillor.😎
Alltså sommarvädret i Norrbotten är ju helt fantastiskt och verkar ska fortsätta att vara det ett tag till. Soliga lediga dagar kan man lätt fylla med mysiga trevliga aktiviteter. Fikautflykt till Moster Mockis Café i Mockträsk fick ett besök igår då jag och min vän A åkte iväg dit.
 
 
Sen innan hemfärd testade A mina rullskidor. Gick toppenbra för henne eller som jag uttryckte det där från bilfönstret...Looking goooood 👏😄
Idag en tur i skärgården och Kallaxön till Denise och fam Bergström. Härligt med lite havsluft, båttur, pizza på grillen och trevligt umgänge. Dessutom ett besök hos deras granne som jag känner sen förr. Kul upptäckt att just de har sin stuga där. Det är mysigt med en stuga vid havet tänker jag varje gång jag hälsar på någon som har förmånen att äga en. Skulle gärna äga en jag också men hus innebär jobb så det kanske räcker med ett hus ändå. 😀Tur vi har förmånen att få hälsa på ibland. 
 
Pizzabagaren L jobbade i sol och grillvärmen. Smarrigt resultat 😋
 
Det fanns dock en bland oss som inte gillade åka båt och slappa på bortaplan. Carmen blir bara kinkigare med åren och hon lär sova gott i natt då hon kan slappna av härhemma igen.
Två mysiga dagar att spara i mitt inre, check! 👌💓
Semester...lätt att lära sig att tycka om!
Kram ®
   💟