The heat continues...

här i Sverige. Bara tacka och ta emot att äntligen få en sommar som är på riktigt.
Med risk att bli hunsad skulle jag ändå vilja slå ett slag för lite svalare kvällar. En perfekt joggingtemperatur är det jag längtar efter. 😁Att ge sig ut 21:30 känns aningen sent men ett måste just nu. Morgonjogging är INGET för mig för jag är mer en person som tränar bäst på kvällen. 
Att sitta på altanen är ju i och för sig också helt okey och jag trivs så bra där i soffan. Lite mer mysfaktor har vi fixat för att få en ännu mer ombonad känsla. Jag är nöjd men inte riktigt klar med armeringsjärnets innehåll. Har lite mer planer framöver. 
Idag på min dagliga tur med vattenkannan såg jag att äppelträdets frukt vuxit ännu mer och det känns så kul att jag redan i år kanske kan skörda några äpplen. Hoppas det fortsätter så. Önskar att vi kan få till lite mer odling på tomten. Kanske jag skulle kunna fixa det? Ska iallafall börja med att fixa till jordgubbarna framöver å får vi se hur det blir med resten. 
 
Nu lite mer te till mig... Det känns i huvudet att det fattas en hel del tein eller om det nu är koffein även i denna dryck. Hur som helst...
I NEED IT😋
 
Fortsätt njuta av sommaren kära du.
Kram ®
  💟