🎼Det var en kväll...

i juni , då när sommar’n är som bäst som Lasse Berghagen sjunger.
Ikväll är det verkligen så. För varmt med en joggingtur kl 20 men man gör det ändå och duschen efteråt är en befrielse. Sen krypa upp i soffan på altanen i kvällssolen och släcka törsten med hemmagjort ”bubbelvatten” medan man svalkar ner sig lite. 
Sen höra grannen klippa gräset, bonden slå sitt hö, fågelkvitter. Lägg till alla sommardofter från blommor, buskar och träd och känslan av att vara ledig. Det är verkligen en kväll i juni, då när sommar’n är som bäst 😍
En skål med jordgubbar hade också varit helt rätt men man kan ju inte få allt hahaha 😉
 
Hoppas ni njuter av kvällen ni också.
Kram ®
 💟
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Lite som Pippi Långstrump...

kände jag mig allt idag då jag vattnade blommor i regnet. Ville inte riktigt tro på att det skulle bli ösregn idag. 
Kanske ska tillägga att de blommor som har tak över huvudet var mitt största fokus men jag undrar ändå om jag såg lite "tokig" ut 😄. 
Har krypit upp i soffan och ser Brasilen möta Costa Rica i fotbolls-Vm. Där skiner iallafall solen denna midsommarafton😎Inte alls tokig uppladdning inför kvällen.
Min familj befinner sig i Arnemark på midsommarkonferens. Jag tänkte ansluta dit lite senare. 
Har ju lilla Carmen att ta hand om. 💓Undrar hur jag ska få henne att begripa att vi måste ut i regnet??? 
 
Ha en fin midsommarafton allesammans ifall ni tittar in här. 
På söndag är solen tillbaka sägs det. 
 
Kram ®
   💟
 
 
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow

Idag komp...

i morgon SEMESTER!!!😎
 
Avslutade detta läsår på bästa sätt igår hemma hos en kollega. Jättemysigt, jättegott men framförallt jättetråkigt att hon från och med hösten jobbar på ett annat ställe. Blir trist men att följa sin magkänsla är det bästa man kan göra när man känner att förändring är på gång. 💓
 
 
Idag hade jag alltså kompledigt och den dagen startade jag upp med att vara taxi till min kära mor som skulle till sjukhuset en sväng. Sen lite ärenden innan jag var hemma och vände på en 5-öring som man brukar säga. 
Hoppade in i bilen igen och denna gång var det den traditionella middagen tillsammans med M, K, D & J som hägrade. Brukar gå ut och äta tillsammans då min semester startar. Har gjort det i minst 8 år nu. Denna gång var det passande med en nyöppnad restaurang. Beställning via app och hämtning av sin egen mat då man fick en notis på mobilen att den var klar. Kul koncept och framförallt var det toppengott. Små rätter som man fick kombinera ihop efter önskemål. Med så små rätter blev det både mat och efterrätt dagen till ära. 
Cirkustema och jo man fick faktiskt lite cirkusfeeling av inredningen och de cirkusdirektörer/personal som gick omkring därinne.
 
Vissa har redan valt klart medan vissa andra (typ jag) är försjunken i appen och försöker välja.
 
Japp, hit går jag gärna igen. Rekommenderar ett besök.
Nu nersjunken i soffan med en kopp te och med fotboll på tv. Jättebra sätt att avsluta kvällen och inleda sin semester denna sommar. 
 
Snart midsommarhelg. Det kan man se på vädret...alltså inte speciellt varmt och skönt.
Ha en fin fortsättning på denna vecka.
 
Kram ®
   💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg