Idag komp...

i morgon SEMESTER!!!😎
 
Avslutade detta lĂ€sĂ„r pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt igĂ„r hemma hos en kollega. JĂ€ttemysigt, jĂ€ttegott men framförallt jĂ€ttetrĂ„kigt att hon frĂ„n och med hösten jobbar pĂ„ ett annat stĂ€lle. Blir trist men att följa sin magkĂ€nsla Ă€r det bĂ€sta man kan göra nĂ€r man kĂ€nner att förĂ€ndring Ă€r pĂ„ gĂ„ng. 💓
 
 
Idag hade jag alltsÄ kompledigt och den dagen startade jag upp med att vara taxi till min kÀra mor som skulle till sjukhuset en svÀng. Sen lite Àrenden innan jag var hemma och vÀnde pÄ en 5-öring som man brukar sÀga. 
Hoppade in i bilen igen och denna gÄng var det den traditionella middagen tillsammans med M, K, D & J som hÀgrade. Brukar gÄ ut och Àta tillsammans dÄ min semester startar. Har gjort det i minst 8 Är nu. Denna gÄng var det passande med en nyöppnad restaurang. BestÀllning via app och hÀmtning av sin egen mat dÄ man fick en notis pÄ mobilen att den var klar. Kul koncept och framförallt var det toppengott. SmÄ rÀtter som man fick kombinera ihop efter önskemÄl. Med sÄ smÄ rÀtter blev det bÄde mat och efterrÀtt dagen till Àra. 
Cirkustema och jo man fick faktiskt lite cirkusfeeling av inredningen och de cirkusdirektörer/personal som gick omkring dÀrinne.
 
Vissa har redan valt klart medan vissa andra (typ jag) Àr försjunken i appen och försöker vÀlja.
 
Japp, hit gÄr jag gÀrna igen. Rekommenderar ett besök.
Nu nersjunken i soffan med en kopp te och med fotboll pÄ tv. JÀttebra sÀtt att avsluta kvÀllen och inleda sin semester denna sommar. 
 
Snart midsommarhelg. Det kan man se pÄ vÀdret...alltsÄ inte speciellt varmt och skönt.
Ha en fin fortsÀttning pÄ denna vecka.
 
Kram Ÿ
   💟