Status på undertecknad...

se bild. 
I går började jag känna mig lite risig innan hemgång från jobbet. I morse då jag slog upp mina blå-gröna kände jag en stor likhet med vår tulpanbukett.
Istället för att få samma öde som buketten valde jag att bita ihop och fixa klart inför den stundande middagen med gäster från Luleå och Alaska. Kändes toppenroligt att ha dem här och bra träning för en sådan som mig att prata engelska. Funkade sisådär och en rejäl felsägning bjöd jag på :0! Måste ju bero på min förkylning...eller så inte??? Hahahaha :D
Iallafall så mådde jag rätt så bra medan våra gäster var här. Nu däremot så kan jag konstatera att någon utedag i morgon blir det inte heller...suck :(
 
AW igår i kyrkan här i byn och vår fd granne Amanda stod för underhållningen tillsammans med hennes kompis Micke. Så superbra på att sjunga, fantastiska texter och samma humor som sin pappa har denna härliga tjej. Det gjorde djupt intryck på mig och jag kommer fortsätta att lyssna mer på henne framöver. 
 
Nu är vår 5:e årstid äntligen på ingång och jag hälsar vårvintern varmt välkommen till vår bygd igen. De härliga dagarna med strålande sol, gnistrande snö, skidor och promenader. Allt detta i ljuset som finns kvar efter arbetsdagens slut. I love it!!
 
 
Ikväll blev det dock världens storm och det blåser snö utanför fönstret. Skönt att jag slipper gå utanför dörren. 
 
Nu känns de där blå-gröna väldigt tunga att titta med och de tillhörande ögonlocken släcker ljuset mer och mer. 
Säger godnatt och återkommer. 
 
Kram ®