Gift med en...

coach. Det ni! 😀
M har gått klart sin utbildning så stort GRATTIS till honom. Det är kul och intressant att hoppa på nya utmaningar och kurser. Det är oftast ännu roligare när man är klar. Skiner min avund igenom här nu eller...? 😅
Jag har så lite kvar nu så nu siktar jag på att bli klar jag också under de kommande veckorna. Jag har förstått att jag inte är den bästa på avslut utan bättre på att starta upp saker. Den insikten har jag faktiskt insett själv utan att fråga en coach. Han kan ju ha tips till en förbättring förstås så jag får nog fråga honom ändå.
Regnrusket som jag skrev om i förra inlägget har fått ge vika för solen denna helg och det känns toppenbra. Idag däremot så gäller det att hålla i hatten ifall man går omkring med en sådan på huvudet. Våååårblåst!!! 
Har faktiskt hunnit med att olja in altanen, ja eller jag kallade in min coach till det också 😉Blev toppenbra och nu är det strax dags att inreda. Inhandlat lite nya matmöbler som hämtas i veckan.
Blir toppenbra tror jag. Bilder på det dyker troligen upp framöver. Just nu ser det ut såhär:
Nu laddar jag för ännu en kort vecka på jobbet. Det är ju härligt med lite mer ledigt men det är samtidigt en massa saker man inte hinner med då förstås. Saker som man skulle vilja hinna med och som man borde hinna med. Det brukar ordna sig tillslut iallafall så jag fortsätter andas lugnt och försöker inte stressa upp mig... 
 
Hoppas din vecka blir fin och solig.
Kram ®
   💟