Man kan tydligen...

bli less på att äta tårta 🙈 
Har haft ännu en ledighet med firande och ja, en tårtbit för varje träff har det blivit. Finns det dessutom 2 olika sorter så kan den som är bra på matte genast räkna ut att det blev mer än en bit. Usch! Fööör mycket till och med för mig. Jag kan ju faktiskt bestämma mig för att inte äta varje gång... ja, jag kan ju det men när mitt mellannamn stavas t å r t a n så verkar det kört 😃 Det trevliga sällskapet väger upp detta förstås och att hinna sitta ner och prata med gästerna betyder så mycket för mig. Jag slår alltså ett slag för mindre tillställningar även om det blir fler tårtbitar. 
Sen vädret denna ledighet... jamen alltså hur toppenbra har inte det varit. Skulle till och med vilja säga fantastiskt!
Fixat färdigt på vår altan förutom ännu fler blommor och eventuell belysning.
Har hunnit sitta ute och äta vid vår nya matgrupp...
och även hunnit somna i soffgruppen
Det finns en till som njutit på balkongen lite extra. Numer i skuggan dock. Förut var hon en riktig soldyrkare.
Lite fix på gården har det förstås hunnit bli och nu är nästan all snö borta. Har fått hjälpa den lite på traven vilket har gjort susen. Bort med den nu så jag kan plantera mitt nya äppelträd som jag fick i present igår. Så toppenbra present när mitt förra tyvärr har gett upp.
Nu hoppas jag att detta ska klara sig mycket bättre. 
Så vackra träd speciellt när de blommar 
 
Nu stundar en hel vecka med jobb. Hur ska jag klara det? 😅 hahaha. Två korta veckor på raken har blivit ett mönster som gett mersmak. Nä, det blir toppenbra. Behöver all tid som finns just nu känns det som.
 
Först en skön söndag med ännu mer sol.
Kram ®
     💟