Fängslad...

gånger två. 
 
Alcatraz tillsammans med goda vänner. Så mysigt och trevligt att umgås med dem. Prövade på lite olika saker och givetvis var det tävling. The Good Wifes vs The Bad Boys. 😄Prison Irland, Jaktsimulator, Shuffleboard och Lasergame. Det där med att lösa problem i olika celler var vi riktigt bra på.
 
Vilka som vann... En bild säger mer än 1000 ord. De glada Good Wifes förstås 
Sen en mysig middag på Bryggeriet/Vilgots. Där har de både god mat och en riktigt cool inredning. 
Denna ljusstake vore något att tända till advent...
eller varför inte tända denna coola lampa.
Annars har jag förstås varit fängslad av den fantastiska skridskoisen denna helg. 
Igår lördag var vi ut tillsammans med långfärdskridskoklubben. Cirka 50 personer som upplevde en riktigt hal och blank is. Bilder säger som sagt mer än 1000 ord så titta här.
 
Lyrisk efter dagen tänkte jag att detta kan väl aldrig toppas på något sätt.
Jo du, det kunde det faktiskt. 
Idag åkte vi ut ett mindre gäng skridskofantaster och denna is var ÄNNU blankare och klarare än den igår. 
Är detta möjligt tänkte vi??? Här kändes det som om vi åkte på en tunn hinna som lagt sig över vattnet. 
Coolt att se både botten, stenar, växter och en fisk som passerade. Ett megastort akvarium.
Blev en fikapaus även här. Inte i Luleå som en del av er kanske kan se. 
Lite farligt när man tar av sig skrillorna dock. Pjäxor är superhala och förstås så fick jag känna på hur det känns att halka omkull. Inte så skönt såhär i efterhand. Min axel fick sig en riktig smäll😠
Dumt, ja absolut men smärtan är värd varenda skridskoskär före men även efter min vurpa. 
Har haft en fantastisk helg på alla sätt och vis. Nu laddar jag för en arbetsvecka som innehåller både lektioner as usual och musiklärarkonvent i Växjö. Det blir roligt.
 
Nästa helg, inga skridskobilder från mig. Då gästar jag huvudstaden och njuter av bland annat en fin julkonsert. På återseende alla mina vänner. 
 
Kram ®
  💟
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Idag tog jag de första skären...

med nyvässade skrillor. Blank och slät is, härligt väder, fredag och kort arbetsdag, en fin vän... ja, listan kan göras lång men oj vad bra feeling jag har inombords efter att jag åkt långfärdsskridskor. Vet inte om det är frihetskänslan eller vad det är som sätter igång detta välmående hos mig. Dessutom vet jag att helgens två dagar ska jag fylla med ännu mer skridskoturer. Bara passa på att njuta för hips vips så är snön här och då får skrillorna vila och jag byter ut dem mot skidorna. Också härligt men en sak i taget tycker jag. 😃
Varvar ner och satsar på en lugn fredagkväll. Värmer upp mig stund framför kaminen. 
I morgon både slät och blank is och 50+50-års firande med goda vänner. 3- kamp och middag. 
Ja men ni hör att jag ser fram emot morgondagen.
 
Kram ®
   💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Ny vecka, nya möjligheter :)

En härlig varm helg är nu över och denna veckas start bjuder på minusgrader. JIPPI!!! ropar skridskobruden och hoppas att det är kallt hela veckan. Varmt betyder oftast en härlig himmel och det är precis det som vi sett dessa dagar. Oerhört vackert men... ja ni vet. 
Okey, sovmorgon ja det blev det och det värdesätter jag väldigt mycket.
Hade en oerhört mysig lördag. Två fester blev det minsann. Väldigt gott och framförallt väldigt trevligt.
Blev inga bilder på varken 80-åringen eller vännerna från förr men jag fotade dock den mjölkfria efterrätten innan den åkte rutchkana ner i magen. Kan meddela att den var supergod. 😋
Måndag innebär förstås jobbvecka. Den startade med bland annat en tur till Hörcentralen för att gjuta hörselproppar. Borde gjort det för längesedan men bättre sent än aldrig. Blir ganska mycket olika ljud som letar sig in genom hörselgångarna när man jobbar med musik på dagarna. Är det bara jag eller påminner efterrätten och gjutmassan om varandra? Samma färg iallafall hahaha 😆
Väl hemma efter en fullspäckad arbetsdag möttes jag av en hall full med långa och korta paket. Leverans från det blå och gula varuhuset. Nu finns det ingen återvändo utan nu är det bara att starta renoveringen av det nya sovrummet. Ska vi hinna innan jul...? Ja, vi får se. Nu finns sakerna så bara sätta igång att skruva ihop alla miljontals delar. 
 
Vi håller oss iallafall sysselsatt.
Ha en fin start på veckan. 
Kram ®
  💟
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg