Mitt i veckan.

En vecka med en spännande start har nu nått halvvägs. I måndags skulle vår guldklimp sövas för att ta bort lite tänder som inte alls mådde så bra. Matte var förstås nervös att det inte skulle gå vägen att söva henne då hon har uppnått den höga åldern av 14 år men blev lättad då jag fick meddeladet/bilden att allt gått bra. Nu får vi verkligen hoppas att hon får vara utan krämpor framöver. Hon såg dock lite trött ut här men har man fått morfin så har man rätt att se lite risig ut. 💗
Ute är det än en gång höst och värmen som hälsade på här i helgen har nu försvunnit för i år. Ingen mer Brittsommar skulle jag tro och det känns helt okey. Mer tid för att drick te och tända ljus. Mysigt tycker jag.
Mycket av löven har nu ramlat ner och björkarna ser verkligen kala ut. Alla fina höstfärger börjar försvinna mer och mer. De kan dock vara vackra ändå när de står på rad i en fin allé. 
Vid byns nya bensinstation hittar man den och många cykelturer har det blivit genom åren just på den vägen. Gulliga farmor bodde vid vägens slut när hon levde. Många mysiga stunder har det blivit där med hennes nybakade släta bullar och mjölk. Dessutom fick man ju äta så många man ville 😋💖
 
Många ställen i vår by har verkligen en speciell plats i mitt hjärta och det är härligt att kunna bära med sig alla dessa fina minnen genom livet. Mitt ursprung, mina rötter och orsaken till att jag är den person jag är i dag beror på alla dessa människor som jag kallar för mina närmaste. 💓
 
Nu siktar vi mot veckoslutet och gör det tillsammans med mig på min cykel för cirka 40 år sedan. 
Precis som när jag varit hos farmor och käkat bullar hade jag massor av energi och jag cyklade med full fart. 
Okey, det kanske var nedförsbacke hehe... men full fart blev det.
 
Hänger du med? Då trampar vi mot helgen, känn vinden i håret.
Kram ®
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

10 dagar...

senare så tänkte jag att det kunde vara på sin plats med ett litet inlägg. 
 
Vad har jag då fyllt mina dagar med. Förra helgen var vi på "50-års fest". En mycket rolig sådan och skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång. Den 16 februari har du chans att vara med på skrattfesten igen. De besöker nämligen Luleå en gång till. 
Annars har vi haft sjukstuga härhemma denna vecka. M har legat nerbäddad i feber och förkylning och givetvis har han skickat över några baciller till mig också. Jag har jobbat men känner mig inte alls fräsch. Som toppen på isberget besökte jag akuten i torsdags då jag hade mystiska kokheta värmevågor i mitt vänstra ben hela dagen. Tant behövde kolla upp om hon höll på att få en propp så skynda långsamt till akuten var ordern från 1177.
Alltså nu börjar jag märka att jag också nyss firat 50 år 😎 
Med andra ord så fick träningen ta ännu en paus denna vecka. Så less... missat flera härliga pass med rullskidorna. 
 
Ute är det varmt och härligt väder. Skulle behöva hinna ut med Carmen i skogen en sväng. Tror att husse får den uppgiften idag. För mig vore lite fönsterputs på sin plats. Bor man nära en väg så ser man knappt ut tillsist. Tack och lov ingen E4 utanför fönstret men det verkar som om fönster drar till sig det mesta ändå. 
Måste erkänna att jag har svårt att ta tag i det jag borde och det som jag kallar ett måste just idag. Det är mysigare att sitta här och vila benen i mina nya ullstrumpor. Visst är de fina. De är dessutom varma för en sådan fryslort som mig. 
Ha en fin söndag och en bra start på veckan.
 
Kram ®
   💟
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Yes, vi hann...

även detta år få undan sommarens utrustning innan första snön. Den känslan av lättnad är obeskrivlig. Tack Kevin för all hjälp av tunga lyft. Vi hade inte fixat det utan dig 😍När jag tittade ut genom fönstret i går morse kändes det ännu bättre. Välkommen första snön. Du lyser upp naturen så fint.
Förstås stannade den ju inte kvar så länge. Det är okey för jag vill ha ordentligaa frysgrader så skridskoisarna blir helt perfekta. Vill hinna med långfärdskridkoåkning innan skidföret tar vid 👐
 
Veckan har rusat förbi precis som vanligt. Snart 1 vecka sedan vi firade denna skönhet ännu en gång. Camilla, du är älskad, dyrbar, värdefull och allmänt bra. Du betyder så mycket för mig och så många andra och jag är så glad att få ha dig som min vän 💖
Nu har vi lämnat september månad efter oss. Nu en ny månad som innehåller nya veckor, nya dagar och nya möjligheter. Livet blir så mycket roligare och spännande om man väljer att fokusera på möjligheterna.
 
Jag säger såhär: Full fart mot helgen. Vad hittar ni på? Jag och M ska gå show. Kort, glad och tacksam med bland annat Pernilla Wahlgren.
 
Kram ®
   💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg