Huvaligen så kållt

Ja, så säger mina föräldrar när de pratar på sin dialekt. (Pitemålet) I dag så fick min käre far en riktigt kall födelsedag, - 25 grader. Jag knatade dit och grattade honom och när jag skulle leverera kramen så fick jag höra de orden 😂Efter några koppar te och smarrigt fika tinade jag tillslut upp. Grattis till dig du fina 84 - åring säger jag. Detta kort är från hans födelsedag för 4 år sedan. Gulliga snälla farsgubben 💝Älskar dig. Mer firande utlovas i helgen.
När jag klev innanför dörren härhemma var det inte ens 20 grader inomhus och det gillas INTE av mig. Tack och lov finns vår värmekälla till hands dagar som denna. Hur klarade jag av mitt liv före vår investering? Ja, det kan jag verkligen inte förstå.
Nu är det dags att börja summera den 16 januari och förbereda morgondagen. M fick tyvärr stanna kvar ännu en natt i Sthlm eftersom det råder snökaos på Arlanda. Suck...Inte vad vi planerat. 
I morgon är en annan dag, inte vilken dag som helst utan Kevins födelsedag 💝
 
Håll dig varm. 
Kram ®
  💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

En gång är ingen gång.

Två gånger är däremot mer än en gång. Vissa saker kan man få mersmak av och det fick jag verkligen på den för mig nya restaurangen jag skrev om i förra inlägget. Jag och M åkte dit på fredagkväll och åt en god middag där på tu man hand. Mysigt och gott. Fredag betyder efterrätt så då blev det en chokladtemtation och en kopp te förstås. 
Lördag blev det en heldag tillsammans med min goda vän A. Vi startade med ca 7 km skidåkning, kollade in en liten pyntaffär och avslutade sedan tillsammans med våra män på restaurang. Vi åt pizza på ett ställe som heter Pensionatet, Kiosken. Mysig miljö men Marres pizzor kan de inte konkurrera med. Numer kan ingen det. Partisk...? kanske men de är verkligen de godaste pizzorna jag ätit. Som sagt var miljön mysig och sällskapet alldeles utmärkt så det vägde upp en hel del.
 
 
 
Söndag blev en fixardag och det gjordes en lista som jag nästan kunde checka av helt och hållet. 
Vissa saker tar dock lite längre tid än jag trodde. Att sy gardiner och fålla upp ett par är inte gjort i en handvändning. Dessutom tjorvade gamla Bettan med mig så jag fick hoppa in i bilen och sy klart hos mamma och pappa. Blev nöjd tillslut, speciellt med de grå gardinerna som jag tycker ser lila ut på bilden. 
Måndagens arbete är nu avklarat, prommis med hunden i snöovädret likaså. Nu lite nedvarvning innan jag landar på kudden. 
 
Ha en fin start på din vecka.
Kram ®
  💟
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow

Har upptäckt en ny...

restaurang i city.
Jag må vara väldigt sen på den bollen för den kan ha funnits där ett bra tag nu. Iallafall blev jag väldigt nöjd med utbudet de hade där. Tyvärr ingen avsmakning av det som fanns bakom denna ruta idag utan däremot en toppengod Cesarsallad. 
Mysigt med lite franska influenser i både möblemang och miljö.
Får kanske plocka med mig ett hänglås nästa gång och låsa fast min och Marres kärlek forever 😍. Tror faktiskt inte att det behövs något hänglås till det, hahahaha. 😂
Har varit på föreläsningar hela dagen och lärt mig en del nya saker. Tillexempel att ett foto faktiskt kan prata. Behöver bara trixa lite mer med inställningarna så kanske munnen rör sig på ett mer naturligt sätt. 
Detta var fotot som både pratade och sjöng en liten birthdaysong till sig själv.
8 januari innebär ju förstås att det är King Elvis som skulle ha blivit ett år äldre. 
Säger GRATTIS på 84-års dagen ✌💓
Vill ni se detta magiska så heter jag rostan1 på Instagram. 
 
Nu behöver jag fixa till det sista inför i morgon då alla gullungar är tillbaka på skolan igen.
Ha en fin kväll och en fin start på vårterminen 2019. 
 
Kram ®
  💟
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg