Härliga Storforsen!!Igårkväll var vi (familjen) tillsammans med vänner i Storforsen. Jag skulle nog säga att det är någonting utöver det vanliga att få åka upp dit. Det blir en gång per år som vi tar oss tid att göra denna utflykt. Vi säger det varje gång vi kommer dit att det är verkligen alldeles för sällan som vi besöker denna underbara plats. Det är så otroligt vackert mysigt och framförallt mäktigt att vara där vid forsen. Det var ju dessutom underbart väder. Barnen badade och vi vuxna fixade mat och gick på promenad längs forsen. Jag och Anna bestämde oss att vi skulle gå ända ner till hotellet längs ramperna. När vi kom på ett ställe så var det väldigt nära forsen och vattnet sprutade in över oss där vi gick. Det var också väldigt halt där och vem halkade till om inte jag. SWISCH!!! Jag parerade galant och klarade mig från att falla. Just innan så hade jag satt in handen genom öglan på kameraremmen ifall tänkte jag... Jag kan säga att om jag inte hade gjort det så hade jag kastat ut kameran i forsen. Såhär efteråt så kanske det var dumt ändå för då hade jag kanske varit tvungen att köpa en ny kamera. Denna gång en systemkamera kanske ;) Nä, den lilla får duga än så länge. Det finns så mycket annat som vi behöver istället. I natt har det varit en tropisk natt enligt meteorlogerna. Inte under + 20 grader på hela natten. Vi har ju ett sutteränghus med en mycket sval källare. Jag och Mauritz sover ju alltid där men inatt plockade vi ner madrasser och hade camping allihop. Även Carmen sov med oss. Det gör hon aldrig annars.
Det är härligt med sommar!!! Ikväll blir det dessutom sommar på riktigt enligt mig. I kväll börjar äntligen
SOMMAR MED ERNST. Jag gillar hans roliga ideér. Lite crazy ibland men det är bara kul om du frågar mig. En del retar sig på att han är barfota men jag säger: Vem vill gå med skor och sockar när det är sommar? Inte jag iallafall. Nu ska jag alldeles strax gå och ta en dusch innan jag ska krypa upp i soffan en stund. Sonen åkte och badade för 3:dje gången idag. Jag blev erbjuden att följa med men jag är världens största badkruka och badar bara när vi är runt Medelhavet.
Kram på er / RNära vår grillplats!This is me!Jag och Anna laddar för prommis till hotellet.På den klippavsatsen vill INTE jag stå :)Döda fallet!Sonen badar i lite lugnare vatten som tur är. Det var dock undervattenströmmar där också.

0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg