It is Saturday!

Godkväll vänner!
 
Blev en annan lördagmorgon än vi hade tänkt oss. Blev väckt av min käre man som sa att redan klockan 05:00 så hade han fått det första sms:et att ett studenthus med ca 60 studenter hade brunnit under natten och han var därför tvungen att åka dit och prata med dem allihop och försöka fixa så att de får någonstans att bo. 
På lördagarna brukar vi ha gott om tid och då är det ingen brådska med att koka äggen så att vi då endast har elplattorna gör ingenting. I morse var det alltså lite mer bråttom och då tackar jag för att vi igår fixade ny gas till gasolplattorna...
Hips vips så var äggen perfekt kokade :) 
 
Igår fick Denise nyckeln till sin egna lya så vi packade in lite saker åt henne i bilen och åker iväg... hinner ca 10 meter innan vi stannar upp av ett hemskt ljud som kommer från bilens ena bakdäck????? WHAT!!!??? Inte läge alls för tid är inget som vi hade gått om...Då är det suveränt bra att ha världens bästa grannar som av en händelse hade en liten blå volkswagen på gården som bara stod där och vilade. Den fick vi låna men sakerna till lyan fick stanna hemma.
                       
Allt som jag hade planerat att fixa och tänkt shoppa kom liksom av sig så det enda som följde med hem var 2 par jeans till sonen, thé och servetter. Allt detta var var förstås nödvändigt men... Gick istället och tittade på en basketmatch som Kevin spelade på den nyinvigda Luleå Energi Arena. Marre jobbade hela tiden så sen åkte vi straight ahead hem.
Efter en hel dag utan thé så håller jag nu på att fylla på med just den drycken i min nya fina mugg som jag fick av min goa besökare igår.
Mmmmm..... ni förstår att jag njuter lite extra va? (hihi)
 
I morgon blir det flytta på riktigt så nu dricka mer ur min mugg och ladda batterierna ordentligt :)
Kram ®
 
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg