Hot friday ;)

Städa, städa varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul...NOT! I eftermiddag tog jag tag i
städningen...ÄNTLIGEN! Temperaturen i skuggan har varit 30,5 grader. Hm... varmt och skönt för jag ska inte klaga på sommarvärmen ;) Sådana här härliga dagar är det extra härligt att jobba på skolan och i förskoleklass där vi har lite mer valmöjligheter över schemat. Barnen får ibland välja om de vill vara ute eller inne och leka och de flesta väljer ju förstås uteleken till frökens stora glädje.
Igår hade vi dessutom utedag med niokamp och jag hade hand om basketkorgen.
                              
Se så härligt en dag på jobbet kan vara :) Nu tänker ni säkert... är människan inte klok som har sockar i denna sommarvärme???? Nu ska människan förklara sig för er som undrar :) Sockarna åkte på i bara farten på morgonen eftersom jag behövde de i gympaskorna efter lunch. Då skulle nämligen årets brännbollsturnering äga rum mot eleverna i år 6...sa jag att vi vann den, eller??? (hehe) Fröken sprang järnet och det får hon äta upp idag för nu har jag minsann träningsvärk.
 
Nu sitter jag här i skuggan på altanen efter en middag med 3 tonåringar och njuter av att det är fredag och tänker på att nu är det inte länge kvar innan M kommer hem till Svedala igen. 
Pausmusik live kommer från ett av rummen därinne. Så mysigt så. Orgel och gitarr och lite sång, iallafall en strof :)
Nya duken på bordet kommer från Hemtex.Matchar mattan väldigt bra.
Ser ni på kudden på soffan? 
Solen hälsar er alla tillsammans med mig en ♥-ligt trevlig fredagkväll.
Kram ®
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg