Sjuk måndag...toppat med Tradera :)

Hej på er!
 
Ingen vidare start på denna vecka om jag nu får tycka till :(
Kände igår att jag inte riktigt var på banan ännu utan det hostades och snuvades mest hela dagen.
Feber tog jag ingen så jag gick i tron att nu var den borta. 
 
På eftermiddagen ringde våra vänner/grannar och bjöd på lite eftermiddagsfika. Kul att göra nåt annat än att bara vara inom våra väggar. Kände mig varm när jag var där men trodde att det berodde på att de har ett varmt hus ;)
Efter det föräldramöte med basketlaget...Jag var ju frisk hade jag bestämt...
Väl hemma igen så började jag förbereda inför jobbveckan och det är nu jag känner att jag är ju varm och inte alls i bra skick...vi har INTE ett varmt hus så det måste nog vara nåt annat. Motvilligt avläste jag att feber har du ännu lilla vän :( 
Så därför ligger jag här igen och stirrar i taket...jo jag är less nu, VÄLDIGT less.
 
Nu har jag fått gnälla av mig litegrand. Tack för att ni lyssnat såhär långt :) 
 
Till något roligare då:
 
För en tid sedan bytte jag och mina föräldrar lite porslin med varandra. Jag fick några stycken av dessa gamla fat som jag gillade att äta min mat på när jag var liten medan de fick nyare fat av mig. Alla nöjda och glada :)
Efter det så invigde vår kära dotter oss i Traderas underbara värld och där finns minsann flera av samma sort av vårt porslin. Har vunnit några av dessa och jag lägger ut dem här på bloggen för allmän beskådning när vi fått hem dem.
Som ni läste så skrev jag vunnit... ojojoj inte bra att behöva ha "tävling" med någon annan när man har dessa gener att i tävling och spel MÅSTE man vinna. Har sagt till min man att nu ska vi inte titta in på den sidan mer för det blir både dyrt och föööör spännande (hehe).
 
Nu däremot ska jag titta på hur insidan av ögonlocken ser ut. Kanske står där ett recept för hur jag blir frisk igen :)
Ha en bra start på veckan allihop!
Kram ®
En kommentar
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg