Oj!...

tänk att det redan är mitt i veckan igen och att det är 1 oktober i morgon.
Blir inte så många inlägg när tiden inte riktigt räcker till. Dagarna som har passerat har innehållit bland annat träning för min del. Ikväll innan spinning/core laddade jag för den rosa månaden som startar i morgon. Köpte en fin mössa och 50 kr går oavkortat till bröstcancerfonden. Det vill jag ju förstås vara med och stödja. 
Löp och köp du också!
Även vedstapling har stått på programmet. Det känns toppenbra att få in den i vår nya vedbod. Minns förra vinterns blöta ved som stod ute under en ful presenning där bredvid garaget. Nu både snyggare och framförallt mycket mer praktiskt.
Vi har beställt 3 stora säckar fulla med ved från en bonde här i byn och servicen är oerhört bra eftersom han kör hem dem till oss och placerar den utanför vedboden. Bara att stapla in och sedan njuta av govärme från kaminen under hela vintern :) Vi har en del kvar på vedboden innan den är helt klar. En dörr ska på plats, takpapp medan vi bestämmer oss för vilket plåttak vi ska ha framöver och även en lampa vid dörren vore bra i vintermörkret. Nåja, det ska vi väl hinna med bara veden är på plats innan det riktiga höstregnet är här. Det ska ju alltid passera men när det vet vi inte så det är bara att köra på så länge solen skiner :) 
På hemvägen stannade jag till och hämtade ut paketet från Zelected by House. Blev jättenöjd med mina inköp och det blev utplacering av sakerna innan jag hoppade i duschen efter träningen. 
Doftljuset- fresh rain                och Kevins kudde 
Kudden i relaxfåtöljen blev pricken över i där i hörnet :)
Känner mig nöjd med dagen och varvar ner som jag brukar med en balja thé innan jag sussar för ikväll.
Kram ®
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Hemma hos oss, Träning; Follow
Visa fler inlägg