Bloggen skapad...

 29 april 2011. Det står så på min sida som kallas översikt. 
 
Med andra ord är det 7 år idag sen de första raderna skrevs av mig. Vet egentligen inte hur jag bestämde mig för att börja skriva...? Det var det där med minnet som inte är det bästa. Vet att min kära dotter hjälpte mig igång och att vi satt hemma vid vår stationära dator i kontoret. Numer sitter jag där jag har lust att sitta när jag skriver. Förstås är min datorn både mindre och bärbar 🙌. Dessutom finns inte kontoret längre då vi rev och byggde om stora delar av vårt hus. Förutsättningarna har alltså ändrats en del men mina inlägg handlar fortfarande om mig, mitt liv, min familj och mina intressen. Det är kul att ni är några stycken som tycker om att följa med mig i min vardag. 💓Även fast jag skriver mest för min egen skull så är det kul med mottagare också. 
 
Söndagkväll och det känns mer som en fredagkväll. Två dagars paus från tidiga morgnar är precis vad jag behöver. Jag älskar verkligen att sova länge och i lugn takt vakna till ordentligt med en lååångfrukost framdukad. Det blir agendan för mina två kommande dagar. 
 
Igår hade jag en liten "fest" härhemma med anledning av min födelsedag. Det blev en trevlig eftermiddag och kväll. Lite mindre tillställningar är mer i min smak och passar min personlighet.
Vackra och fina gåvor fick jag. Kan säga att jag numer är närmare målet som ägarinna av ett par rullskidor.
Fick också ett fint kort av Denise med ett skrivet tal. Hon vet att hon måste skriva och inte hålla talet live. Hon har en sådan lättrörd mamma hahaha 😂
             
Nu dags att avsluta kvällen med lite nybakad mjukkaka. Lånar man ut jäst och mjöl till grannen så ger det avkastning direkt 😛
 
Önskar er alla en fin Valborgsmässoafton.💟
Kram ®
 
2 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg