När man väljer...

att flytta in sonen i nya läggan och temperaturen visar +30 grader så kan man räkna med att det blir svettigt värre.
Ja vad gör man inte för sina älskade barn.😍Just nu är det väl inte mysigaste stället i stan men jag tror att det kommer bli toppenbra när allt är på plats. 
Värmen ja, någon mer som känner att lite svalare hade varit att föredra. Visst sol och värme på sommaren, det är det jag vill ha men jag har INTE beställt extrem värme. Både djur och människor klarar tillslut inte av att existera.
Carmen blev så dålig igår, slö, vägrade äta och dricka. Kunde knappt röra sig. Hon är dessutom en hund som INTE vill bada. Vatten på kroppen-nej tack .😱Igår fick hon dock starta sin karriär som badande hund tillsammans med mig och min vän S. Inte poppis men efteråt var det nog helt okey. Egengjord vätskeersättning som vi tryckte i henne med medicinspruta 1 gång per timme plus bilfärd med air condition gjorde susen så senare på kvällen kvicknade hon till litegrand som tur är.
Hennes oroliga matte och husse bestämde sig för att lite camping i vardagsrummet får det bli så vi kan hålla koll på henne under natten och det var riktigt mysigt. Carmen tittade dock på oss och undrade vad vi höll på med. 
Idag fortsatte hon badandet tillsammans med mig och husse. Jippie! Jätteroligt, visst ser ni det 😂
Var iallafall det hon behövde plus lite air condition så nu mår hon så mycket bättre igen. 
Nu är det ju dock inte bara negativt att det är så varmt. Det är ju faktiskt jättemysigt att kunna sitta ute på altanen sent på kvällen till tända ljus och dricka kvällste tillsammans med M. Att dessutom behöva lite glass till för att svalka sig är ju inte heller någon nackdel precis för ett glassmonster som mig.
I morgon är det fredag och vi åker iväg till Göteborg på en liten semestertripp över helgen. Resan blev en dag försenad men att lämna Carmen när hon mådde så dåligt ville ingen av oss. Hoppas på en fin helg för i den staden har jag aldrig turistat i förut. 
 
Ha en underbar helg!
Kram ®
   💟