På väg mot...

rutiner ännu en gång. Dagarna försvinner och nu är det endast några fåtal lata kvar innan väckaren ringer tidigt igen. Bra eller inte bra...? Både och skulle jag vilja säga. Känns som om sommaren gjort sitt nu och vi tackar för att den har visat sin bästa sida så länge. Alla årstider har sin charm så nu hoppas jag på en fin höst med sol och klar, krispig hög luft. Det är nu man ska skörda sina frukter, grönsaker och även bär om man är intresserad av det. Jag har skördat lite redan från mitt äppelträd som jag fick när jag fyllde år i våras. Ganska många äpplen faktiskt trots att det fortfarande är ett litet träd. 
Vad mer har vi pysslat på med denna sista hela semestervecka... M har tyvärr haft ryggskott. På bättringsvägen som tur är så nu vet han behöver träna i höst.
Vi har även haft några dagar utan rinnande vatten från våra kranar. Så tacksam över att vi annars har den lyxen att bara öppna kranen och dricka rent vatten när vi vill. Inte vardag för alla på vår jord och det var nyttigt att få sig en tankeställare för något annars så självklart. Iallafall så fixade vi en egen liten kran bredvid och det funkade alldeles utmärkt under dessa dagar.
Förstås hamnade det även någon liten bacillusk på mig förra veckan då vi flög till Göteborg. Har därför tillverkat ingefärsshot för att mota bort den. Både gott att dricka och framförallt i dessa glas ännu lite godare 😉
Nä inte bli sjuk nu när jobbet startar har jag bestämt!
 
Å så dessa små turturduvor som fyller jämt i år. Var på 100-årsfest för våra fina vänner 💞igår och det känns idag att vi tyvärr inte är så unga längre 😚Så mysigt ordnat med både mat, lekar och en hel del mingel. Både sådana man redan känner men också nya bekantskaper. Som sagt var... idag tröööött men det är det helt klart värt.
 
Tyvärr bor de inte heller nästgårds men ingen sträcka för en norrbottning som är van att pendla. Skulle bara behöva bli bättre på att åka dendär sträckan så vi fick träffa dessa goa vänner oftare. 💓💓
Nu dags att ta tag i lite saker härhemma. Borde kanske göra en lista. Insidan av hemmet har ju INTE varit prio ett denna sommar så japp, lista blir det.
 
Ha en fin avslutning på helgen och en fin start på veckan.
Kram ®
  💟
 
 
 
 
 
 
#1 - - Birgitta:

Hej kära vän!
Nu har vi just checkat in på Saltoluokta efter att ha mellanlandat hemma i Lträsk en natt.
Vi ska vara på Stugvärdsträff måndag, tisdag och börjar vårt uppdrag i Vakkotavare på onsdag fm. Det ska bli så härligt. Vi kommer hem 26 september, tror vi. Som du kanske sett på fb har jag varit på konfaläger och seglat. Jag fick åka hem efter halva lägret för att börja jobba i fjällen. Livet är givmilt och vi får ta del av så mkt positivt. Känns bra efter två tuffa händelser i vår familj. Så är livet, upp och ner.
Kramar till er båda och allt gott till er❤️❤️🙏