Nu är den här...

en av årets favoritdagar. Pratar förstås om juldagen. Den dagen då det är tillåtet att bara slappa ner sig i soffan och slumra. Precis vad jag gjort idag efter den tidiga julottan. Lika segt varje år att kliva upp men med en kopp te i handen så klarar man av det mesta faktiskt 😋
Denna jul verkar det som om våra barn tagit över var sin talarstol. Kevin predikade sin första predikan dagen innan julafton och Denise läste julevangeliet i morse.
 
Julaftonen blev precis som vanligt mysig. Även precis som vanligt jobbade jag och M till en bra bit efter midnatt dagen innan för att färdigställa allt som skulle fixas. Det där med uppesittarkväll tillsammans blir  inte av i vår familj eftersom vi tyvärr sparar det mesta jobbet till dagarna innan julafton. Tänker varje år att ändring ska ske men än är vi inte där.
Jul blev det iallafall och det är huvudsaken. Behöver känna in lugnet lite mer som Carmen gör. Här med mattes nya kuddfodral som täcke. Love it! Såg detta i Sthlm då vi var där och det hade min man registrerat och överraskade mig med en julklapp...fast vi inte skulle ge varandra någon.😂
Hon trivs att ligga där bland julklapparna vid utdelningen.
Lite mer julbilder från dagen/kvällen ramlar in här:
 
Denise fick i uppgift att skriva något julaktigt på vår ordtavla och detta var hennes bidrag hahahaha 😂
En tradition i vår familj att varje jul se Karl -Bertil Jonssons jul tillsammans. Lika självklar som Kalle Anka. 
Dessa ord som pappa Tyko utbrister är lika roliga varje gång. 
 
Idag efter julottan och den obligatoriska laxmackan hos Astrid och Joel blev det prommis hem för undertecknad på skoterleden i härligt väder. 
Grabbarna byggde ihop sitt lego som de fick. Så kul att få fast man inte är liten längre. Lego är roliga grejer. 
Nu en dag kvar av julhelgen. Mer trevligheter väntas och sedan en mellandagsrea på stan med min fina vän C 💓
 
Ps: Jag är less på godis nu. 
 
Ha en fortsatt fin julhelg.
Kram ®
   💟