Tack SVT för...

två fina program denna vecka. En dokumentärserie om the MAN, the LEGEND! om jag nu får använda mig av mina egna ord. Precis rätt när man sitter uppkrupen i soffan och slurpar på en god kopp te. 
En fin men sorglig berättelse om en man som hamnade så fel på grund av att han lät andra bestämma över honom och hans liv. Viktigt att veta vad man själv tycker, vad man själv vill med sitt liv. Det är bara du  som kan bestämma vad just du mår bäst av, vad du vill göra. Det är en av sakerna jag tar med mig från dessa två program. Detta är kanske ingen nyhet för dig och inte heller för mig men det blev ännu mer påtagligt att det är jag som håller i rodret och följer mina drömmar och mina tankar. Jag är fortfarande inte på helt rätt spår ännu och det finns saker som jag vill göra i mitt liv, det finns saker som jag inte kan som jag vill lära mig. Det var bara den lilla detaljen att få in det i mitt vardagspussel också. Ska 2019 bli året då jag tar ett steg i den riktningen...? Återstår att se. Har iallafall bestämt mig att inte stressa fram något utan finns tid, finns råd som man brukar säga. Blir bara så oerhört inspirerad ibland. 
Har haft en så fin dag tillsammans med min BFF 💞idag. Shopping, surr, skratt och god lunch. Vår tradition när det är mellandagsrea. Blev några fynd som jag hoppas ska passa. Provade inte så mycket utan litade en hel del på mitt ögonmått 😄Hoppas jag inte har allt för dålig syn. 
 
Fortsätter att njuta av julens mellandagar innan det är dags att välkomna 2019. 
Älskar ljus i både träd och hus. 
Hoppas du har tillfälle att vila under mellandagarna du med.
Kram ®
   💟