När helgen blev...

fylld av mysigt umgänge, sol och den förlorade sonen :) 
Det blev städning och fix inför hans hemkomst. Det måste ju vara tvättat, renbäddat, dammtorkat och skurat när vi får så fint främmande ♥ Ja, det tycker jag iallafall. :D Man blir lite "fjäskig" när ens barn inte bor hemma.
Jag städar och M köper nya redskap för att laga god mat haha :D
Vi passade på att fira 20-åringen tillsammans med släkt och vänner eftersom han inte var hemmavid på sin födelsedag. 
Dessutom har det varit en helg fylld med solsken. Det har varit kallt men vackert i naturen. På kvällarna har temperaturen visat på grader mellan -20 till -30. Tillsammans med solen under dagen har det varit varmare och jag är glad att jag hunnit ut och fångat några av solstrålarna. Finns bara ett ord som passar till denna bild. 
                                      ♥ Avkoppling ♥
Nu är veckan igång igen och vi fortsätter att njuta av att K är hemma på sportlov denna vecka. Tyvärr är det inte sportlov här så han blir lite solo här på dagarna. Carmen får dock lite sällskap och det tackar hon aldrig nej till.
Idag blev M också hemma på grund av det rådande snökaoset i Sthlm. Det har varit en vinter full med förseningar och inställda flygresor för honom. Tur att han kan ha sina möten ändå. Säg vad vore vi utan internet...? Mer platsbundna och begränsade. Kan ibland vara bra förstås men inte alltid :) 
 
Jag är mer än gärna platsbunden. Både på jobbet och hemma i byn. 
Varför ändra på ett vinnande koncept? :D 
 
Ha en fin start på veckan.
Kram ®
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg