Hej från strandraggarna.

Att vänja sig vid att ha...
är lätt. Det tar i och för sig ett tag innan man varvat ner från arbetstempot man hade just innan men sen när man har vant sig så funderar man som vanligt hur man ska ta sig ur dessa lugna, vilsamma dagar med både sena morgnar och kvällar. Nu är det ju inte riktigt ännu som verkligheten startar igen men tankarna har börjat snurra litegrand. 
Denna sommar har ju verkligen visat sig från sin bästa sida med precis det som man förväntar sig. Vårt nya namn Strandraggarna bevisar att vi spenderat väldigt mycket tid vid vatten för att få lite svalka i form av vindar. Det där med att bada är inget som är vår favoritsyssla. Doppa fötter och lite av benen är det som är min melodi. 
Däremot att sitta vid vatten och höra vågorna, se den skarpa linjen mellan hav och himmel, se mönster som vattnet har format, spår av både folk och tvåbenta/fyrbenta djur faller mig desto mer i smaken. Badkruka, japp erkänner direkt utan någon som helst betänketid. 
 
 
 
Idag startade dock dagen med molnigt väder. Ingen beachdag tyckte vi och ägnade dagen åt målning av diverse saker som stod på to-do-listan. Bra att få lite gjort också under semestern även om det är små saker.
 
Solen återvände efter sin sovmorgon och vi åkte iväg och grattade tjejen som har denna utsikt  i deras mysiga stuga. Alltid lika trevligt att hälsa på. Det fanns en hel del modiga personer där som hoppade i plurret men inte Ferdinand (Rosi)... Jag trivs bättre här på altanen, där det är lugn och ro och där jag kan titta på den häääärliga utsikten.😉
 
I morgon blir det ännu en härlig dag. Ingen dag på beachen dock eftersom den är fylld med andra uppgifter. 
Kram ®
  💟
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg