Familydate...

med M, D och K ikväll. Vi hade tänkt oss en middag på mysig restaurang men med tidsbrist innan kvällens höjdpunkt fick det bli en Subway. Inte helt fel det heller och ganska vanligt för att vara oss 😆Maten smakade gott och stämningen var på topp så inget fel på den middagen. 
Kvällens höjpunkt! Mamma Mia... helt klart sevärd men ett måste nästan att se förra filmen om man ska hänga med ordentligt i svängarna denna gång. Som tur är så har vi sett den mer än en gång. Fam D såg den nämligen när vi var utomlands för många år sedan, troligen i Cala Bona. Varje kväll visades den på tv i vårt hotellrum och vi såg den gång på gång innan vi skulle sova.
Var den bra då? Frågar du mig så YES! absolut. Abbas låtar är ju helt fantastiska så de går jag nu omkring och nynnar på i några dagar framöver. Däremot så rekommenderar jag näsdukar ifall du är som mig...blödig 😭
Ojojoj, det var hårt att snyfta tyst i biosalongen bland alla andra hahahaha! Kära nån, jag blir bara värre för varje år som går. 😂 Alltså, skynda att se den ifall du inte gjort det. 
(Här nedan 👇ser du vem som är fotograf till detta kort.)
Popcorn på bio... smarriga men salta. Nåja, tror det är minst 15 år, kanske mer sedan jag var på bio sist så helt okey att trycka i sig den tycker jag. Vad gör man inte för själva kartongen.
 
I morgon sägs det bli en toppendag med massor av sol. Kanske, ja kanske blir det en tur till någon svalkande beach igen. 
Kram ®
  💟
 
 
 
 
#1 - - Sarah:

De e så gott me Subway :)