När man byter ut solen mot...

lite arbete hemmavid så kan man lik många som passerat förbi undra ifall vi har drabbats av värmeslag 😅
Började dock veckan i solen med två stranddagar. Toppenhärligt att få ligga stilla och läsa, lyssna på poddar och känna hur det fläktar från havet. Bra nedvarvning även för en som mig som egentligen inte gillar att hänga på beachen.
Dessutom firade vi ett födelsedagsbarn som avslutning på en av dagarna. Så mysigt att sitta ute långt in på kvällen och inte ens tänka tanken på att plocka på sig varmare kläder för att kunna vara ute. De hade också en liten strand som jag och några av gästerna besökte en stund. Vågor som slår mot stranden... inte mycket som slår det 😌
I slutet av veckan kände vi att nu bör vi nog ta tag i åtminstone en sak på vår to-do-lista. Vi drog ut allt från garaget. Nu var det dags för lite rensning. Hyllsystem och skåp har hamnat på rätt plats för att få lite ordning på allt. Förra sommaren fick tak och väggar färg men som ni ser så är inte golvet så fint... det ska bli det alldeles snart. Golvfärg inhandlad, check! 
Bäst känns detta. Mina skidor och alla olika stavar har fått en ny plats. Nu är det bara långfärdsskridskorna och rullskidorna som behöver en bra plats. Klurar vidare på det. 
Ingen sol i vår by idag och lite regn har faktiskt fallit ner från skyn. Tyvärr inte så stora mängder som skulle behövas här och på flera platser i vårt land. Hör dock åskan på avstånd så hoppas den passerar förbi och levererar lite regn den också. 
 
Nu kanske jag ska hoppa i arbetskläderna igen och avsluta mitt projekt i garaget. Målning är min uppgift. 😄
 
Kram ®
  💟