Yes, I am a Mary Kay girl.

Så härligt att när sista droppen ur hudkrämen är använd får jag de nya produkterna levererade till jobbet 😍Kram och Tack till dig fina A.💓
Lägligt och sååå nödvändigt nu när vintern är på ingående och med den medföljande torr hud. Ju högre siffra min ålder visar desto viktigare har det blivit för mig att använda mer än vanlig tvål för att rengöra ansiktet och framförallt återfukta det. Bland hundratals produkter blev mitt val dessa och jag ångrar verkligen inte att jag startade upp med att ta hand om mig själv lite extra. 
Annars kan jag väl säga att dagarna rullar på otroligt fort. Jobba, träna, äta och sova är återkommande aktiviteter under veckan. Sen trevliga saker inbokade på helgerna. För två veckor sedan hade vi vår årliga alla helgons dag middag tillsammans med vänner. Här lite bilder från det trots att det nu är ett tag sedan.
Dukning och förrätt. Löjrom från Kalix, slurp 😋
 
Tårta och efterrätt. Även det jättemumsigt 😋
Känner att jag skulle ha haft en bit av den tårtan just nu för mina ögonlock är så tunga, så tunga... Tror att jag avslutar nu och stänger igen dem en stund. Kan ju inte somna för kvällen redan vid kl 19... eller kan jag det? 😜
 
Ha en fin fortsättning på lill-lördagen. Vi säger full fart mot helgen och hoppas att det blir skridskois. Längtar så att få glida iväg med mina nyvässade skenor på spegelblanka isar. 
Dessutom fira 80-åring och middag med vänner från förr. 
Här en gammal skridskobild. (foto Magnus Andersson)
 
Kram ®
   💟