Söndagen som är längre än vanligt.

En extra timme inatt gjorde susen och jag vaknade med en känsla av att vara utvilad. Jag älskar denna extra timme men förstår att det inte är så för alla. De blev en lång tråd med olika argument på min FB då jag delade en sida just om vinter/sommartid. Hur som helst så är vi alla olika och en del mår dåligt då det är dags för vintertid medan andra mår jättedåligt när sommartiden infaller. Vad som är det rätta är inget att argumentera om egentligen utan det finns alltid någon som tycker att deras åsikt är den rätta. Jag är glad att jag inte nämnvärt berörs av omställningen utan finner mig ganska bra till rätta med vad som gäller just där och då. 
 
Eftersom jag har haft en lång morgon hann jag med lite nödvändiga saker härhemma. Efter en lååång frukost by my self städade jag sovrummet. Den punkten stod högst upp på min to-do lista och det är med glädje jag kryper ner mellan rena lakan i ett storstädat rum. En kvällsdusch blir det helt klart för då är känslan komplett. 
Solen på utsidan blundade jag för när den lyste in på min lista.
Här en kort paus tillsammans med en god kryddig kopp te innan nästa etapp.
Annars har det i helgen flyttat in lite ny inredning härhemma. Först och främst den nya brickan. 
Finns en anledning varför just den hamnade här hos oss. Under ordet HEMMA fanns...
Det är ju klockrent att den platsen är hemma för mig och då var den tvunget att bli min 😃
Har även monterat lite ny belysning i våra köksfönster. Inhandlad i favoritaffären Granit förra helgen.
Då är det dags att ladda om batterierna och ta vara på resten av denna sköna söndag. Tre arbetsdagar väntar innan ett kort lov står för dörren. 
 
Önskar dig en fin start på veckan. Som det verkar visar sig solen en del. Det blir härligt 💛
Kram ®
   💟
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg