10 dagar...

senare så tänkte jag att det kunde vara på sin plats med ett litet inlägg. 
 
Vad har jag då fyllt mina dagar med. Förra helgen var vi på "50-års fest". En mycket rolig sådan och skrattmusklerna fick sig en rejäl omgång. Den 16 februari har du chans att vara med på skrattfesten igen. De besöker nämligen Luleå en gång till. 
Annars har vi haft sjukstuga härhemma denna vecka. M har legat nerbäddad i feber och förkylning och givetvis har han skickat över några baciller till mig också. Jag har jobbat men känner mig inte alls fräsch. Som toppen på isberget besökte jag akuten i torsdags då jag hade mystiska kokheta värmevågor i mitt vänstra ben hela dagen. Tant behövde kolla upp om hon höll på att få en propp så skynda långsamt till akuten var ordern från 1177.
Alltså nu börjar jag märka att jag också nyss firat 50 år 😎 
Med andra ord så fick träningen ta ännu en paus denna vecka. Så less... missat flera härliga pass med rullskidorna. 
 
Ute är det varmt och härligt väder. Skulle behöva hinna ut med Carmen i skogen en sväng. Tror att husse får den uppgiften idag. För mig vore lite fönsterputs på sin plats. Bor man nära en väg så ser man knappt ut tillsist. Tack och lov ingen E4 utanför fönstret men det verkar som om fönster drar till sig det mesta ändå. 
Måste erkänna att jag har svårt att ta tag i det jag borde och det som jag kallar ett måste just idag. Det är mysigare att sitta här och vila benen i mina nya ullstrumpor. Visst är de fina. De är dessutom varma för en sådan fryslort som mig. 
Ha en fin söndag och en bra start på veckan.
 
Kram ®
   💟