När den är här igen...

ja, ingen annan än onsdagen då förstås. Dagarna swischar som vanligt förbi och jag har problem att hinna göra de saker jag vill hinna med. En viss stress kan jag känna och det är verkligen inte ett mål som jag lovat uppfylla denna höst. Ska dock försöka tänka i andra banor och lägga onödiga måsten åt sidan. Satsa på att göra sådant som jag tycker är roligt istället. Har även börjat tänka så när det gäller min träning. Jag vill röra på mig och träna det som ger puls men även det som ger mig glädje.  
 
Glädje kan också vara andra saker. Den kan vara kopplad till kärlek. I måndags när M landade härhemma efter en sen dag på jobbet så hade han både fixat en sak från min favoritbutik i Stockholm och två buketter av mina favoritblommor. Det kan ju göra vem som helst glad och definitivt ännu mer kär 💞
För att vara ännu lite mer ytlig eftersom glädje egentligen är så mycket mer än saker man kan köpa så vill jag ändå inflika att glad kan man bli då jultidningsförsäljarna börjar titta in här igen med det som vi beställde tidigare i höst. 
Är man ägare av mitt minne så blir man lätt överraskad faktiskt 😂Jaså, hade jag köpt det där? 
Jamen, kolla in vad jag ska frossa på när december, min godismånad inträder. I LOVE IT!!  
Ja, vill förstås påpeka att sötsaker är inte det enda som ska förtäras utan hoppas även att hitta lite mer nyttigt i denna bok. Ser fram emot att prova nya spännande drycker. 
Upprepar det jag skrev förra onsdagen: Full fart mot helgen. 
 
Ha en fin avslutning på veckan.
Kram ®
   💟
 
 
 
 
#1 - - Camilla Persson:

Fina blommor och gott med skumtomtar ☺️

Svar: Ja både blommor och skumtomtar är mina favoriter :D
Rose-Marie Danielsson