Yes, vi hann...

även detta år få undan sommarens utrustning innan första snön. Den känslan av lättnad är obeskrivlig. Tack Kevin för all hjälp av tunga lyft. Vi hade inte fixat det utan dig 😍När jag tittade ut genom fönstret i går morse kändes det ännu bättre. Välkommen första snön. Du lyser upp naturen så fint.
Förstås stannade den ju inte kvar så länge. Det är okey för jag vill ha ordentligaa frysgrader så skridskoisarna blir helt perfekta. Vill hinna med långfärdskridkoåkning innan skidföret tar vid 👐
 
Veckan har rusat förbi precis som vanligt. Snart 1 vecka sedan vi firade denna skönhet ännu en gång. Camilla, du är älskad, dyrbar, värdefull och allmänt bra. Du betyder så mycket för mig och så många andra och jag är så glad att få ha dig som min vän 💖
Nu har vi lämnat september månad efter oss. Nu en ny månad som innehåller nya veckor, nya dagar och nya möjligheter. Livet blir så mycket roligare och spännande om man väljer att fokusera på möjligheterna.
 
Jag säger såhär: Full fart mot helgen. Vad hittar ni på? Jag och M ska gå show. Kort, glad och tacksam med bland annat Pernilla Wahlgren.
 
Kram ®
   💟