Att känna hjärtats puls.

Denna lampa är riktigt cool tycker jag. Hjärtslag i form av ett EKG. (vill ha)
Att känna dessa pulsslag när man anstränger sig under träning är något jag gillar. När man då efter två och en halv vecka äntligen kan börja anstränga sitt hjärta lite mer så fylls endorfinerna till max. Känns förstås att det var ett tag sedan men jag vet att det som legat i dvala finns där någonstans. Idag efter jobbet påbörjade jag min väg tillbaka to LIFE again. 
Höstsol, hög luft, färgade löv, jag och mina älskade rullskidor...ja, jag känner mig såå lycklig ikväll. Konstigt kanske du tycker att man kan glädjas över något sådant. Jag skulle säga att utan träning är det något som fattas i mitt liv. Den har alltid funnits där sedan jag var barn och är precis det lyckopiller jag behöver för att känna mig 100% tillfreds med tillvaron. 
När det gäller rullskidor är det bäst att passa på att rulla så mycket som möjligt innan det är dags att byta ut hjulen mot mina vanliga skidor igen. Min nya passion denna sommar har verkligen gett mersmak. 
Min kära mamma tycker att jag istället borde ha köpt glasögon men än så länge ser jag vart jag åker och då får glasögonen definitivt vänta.😄
 
Ikväll somnar jag med ett leende på läpparna. 
I morgon är det redan mitten av veckan.
Kram ®
  💟