När man sitter och funderar...

över vad nästa blogginlägg ska innehålla. Ja, då kan det se ut såhär. En massa tankar som ni ser sticker upp ur mitt huvud. Likt ballonger så svävar de iväg om man släpper taget. Man vet aldrig var de hamnar eller om de går sönder. 
Ett påbörjat inlägg fick vila många dagar. Man kanske kan säga att ballongerna sprack och både skrivlust och tankar försvann puts väck 😄Även orken har varit som bortblåst och hela veckan har jag försökt handskas med feber och halsont. Grr... så irriterande med världens bästa skidföre utanför fönstret. Kämpade på hela veckan på jobbet för att få avsluta alla utvecklingssamtal som skulle göras. Känns bra att få säga - check √ innan påsklovet startar. Nu får helgen räcka till som återhämtning för nästa vecka har jag många planer. 
 
Har faktiskt gjort mig en lista igen. Undrar hur många jag har skrivit i mitt liv ??? 😂
Ni ser också att den har stor konkurrens av tidningen till höger. En färsk, oläst Allt i Hemmet är grymt frestande i dessa lägen. Det får kanske bli små städryck och sedan vila igen. Alltså borde  jag få nytta av både lista och tidning.
Nu är frågan om jag ska ta mig an listan eller tidningen? Det känns som om om tidningen vinner. Det verkar vara ett nummer som handlar om att flytta ut i trädgården och leva uteliv så mycket som möjligt. Det ska tydligen bli en solig och varm påskvecka här i Sverige. Vi i norr får njuta av snön lite lite till. Det gör mig GLAD! Snart är det dock Valborgsmässoafton och det har jag rustat oss för i form av årets majblommor. 
Hemleverans är riktig lyx ska jag säga. Visst är de fina? 
 
Önskar er alla har en fin helg. Hoppas att ingen av er har lika låååång lista som mig.
Ut och njut av det soliga vädret 🤗
 
Kram ®
   💟