Precis som en...

påskkärring som åker i väg på sin kvast susade jag iväg i morse men med dock lite annan utrustning än en kvast.
Mina skateskidor kändes mer stabila för en färd på skaren. Morgontrött som jag är ställde jag ändå väckarklockan på sju. Det finns ett fåtal saker som får mig att ställa väckaren så tidigt då det är lov och detta är en sådan sak. Behöver jag säga att det var helt magiskt att kunna åka överallt på ängarna som breder ut sig runt vår by. Så vackert och så mycket påfyllning med energi det ger. 
Fortsatte sedan in till stan tillsammans med min goa vän S. Salladsbuffé på Café Symphonie blev första anhalten innan vi gick iväg till den bokade tiden på ett av stans Spa. 
Halvkroppsmassage/ansiktsmassage och ansiktsbehandling och förstås en stund i poolen och olika sorters bastu. Vi tillbringade iallafall 3 timmar där och det var förstås även det energipåfyllning på ett annat sätt. Tio år sedan sist jag gick på massage så det var verkligen dags. Gör det gärna igen och hoppas verkligen inte att jag har en trend som sträcker sig så många år innan jag gör ännu ett besök där. 
Nu sitter jag här helt dåsig i soffhörnet och fyller på med både vatten och te. 
Blev en fantastisk start på lovet. Precis vad jag behövde. Planerar att fylla på med energi så mycket jag bara kan under min ledighet.
 
Ha en fortsatt fin påskvecka och passa på att fylla upp med energi du också.
Det utlovas mycket D-vtamin de närmaste dagarna.
Kram ®
   💟