Att nå mållinjen...

kan man göra på många sätt.
Jag hade satt upp ett mål att hinna 30 pass träning från 1 juni -31 augusti. I går passerade jag målet och mitt trettionde pass avslutades jag med en stafett tillsammans med några av mina arbetskamrater. Jag sprang tredje sträckan och när jag nådde den mållinjen hade jag lyckats fixa min snabbaste tid på 5 km under denna träningsperiod. Att tant Rosi hade långsammaste sträcktiden i jämförelse med ungdomarna som var i mitt lag är något jag tränar på att acceptera. Hur blev jag en sådan tävlingsmänniska egentligen...?😅
 
Här en bild av den snabbaste löparen och den långsammaste i team Livsnjutarna innan start. 
Iallafall så känns det bra att jag nått mitt uppsatta mål och jag försöker glädja mig och känna mig nöjd med min insats under sommarmånaderna. 
Nu funderar jag över vad mitt nästa träningsmål ska bli? Har inte grunnat färdigt ännu men startar i samband med att det blir september tänker jag. 
 
En annan som nått mållinjen under denna vecka är vår käre gräsklippare Elvis. Han har haft en tung träningsvecka ska jag säga. Han fick röra sig i högt, blött gräs dygnet runt och i början såg det nästan omöjligt ut. Han har dock fått vila sig sedan i juli då vi var i Usa eftersom en kabel var trasig. Känns bra att den är fixad nu och vår släta gräsmatta är tillbaka. Vi kunde ju ha klippt den med en annan gräsklippare kanske du tycker men har vi nu köpt en robot så är det ju kul om den fungerar. By the way den bästa investering vi gjort. 
Annars har veckan innehållit arbete. Kul att få vara tillbaka i vardagen igen. Jag har världens bästa jobb. I torsdags var det dags att vara chef över piltavlan och jag visade stolt upp min insats för eleverna. Bullseye är lika med hundra poäng och gröna ringen femtio poäng. 
Yes, tvåhundra poäng bara sådär 🙌... Nähä, det gick de INTE på utan genomskådade min bluff 😂
 
Nu bluffar jag INTE när jag säger att ikväll blir det inte många knop gjorda av undertecknad.
En vilsam helg står för dörren. En dag kvar av augusti så jag hinner kanske ut på en tur med mina rullisar ändå.  
 
Kram ®
   💟
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg