Är du redo...?

för en ny höst? 
Ja, det tror jag nog att jag är men jag sticker inte under stolen med att semester är ändå bäst.
Är det fler än mig som har hösten som en nystart? Nyårsafton är ju ofta den tid på året då man ger nya löften men det är faktiskt på hösten som jag känner mig mest inspirerad att tillföra något nytt i min vardag. Kan kanske bero på att jag är lite mer utvilad efter semestern...?
 
Vad har jag pysslat på med de sista veckorna efter att vi är tillbaka i Sverige igen? Lite mer städning och fix i vår sutteränvåning har det blivit. Inte i mål ännu men vi ger oss inte förrän vi korsar mållinjen.
 
Några mysiga utflykter har vi också hunnit med. Blev bjuden på kräftskiva minsann. Andra gången i mitt liv som jag äter kräftor. Gott...? Ja, absolut men de innehåller inte så mycket ätbart precis. 
Mätta var vi ändå när vi åkte hem igen. Fanns mycket annat gott att smaka på. En riktigt mysig och trevlig kväll att minnas framöver.
Dagen efter åkte vi till ett annat mysigt ställe. Har du inte varit i Jävre och fikat på Qvarnen så är det verkligen ett tips. Supergott, supermysigt, och superfin liten affär. Sista helgen nu som de har öppet så skynda dig dit om du har tillfälle.
Nu är det dags att börja avrunda och kolla in vad som finns i jobbväskan. Har glömt att jag skulle förnya mig och köpa en ny innan jobbet startade. Det måste jag ta tag i framöver. 😁
 
Nu återstår dock bara ett problem... stiga upp i ottan.😴
Det blir morgondagens största utmaning skulle jag tro.
Kram ®
   💟