Tillbaka i L.A

Eftersom det inte blev någon tur med helikoptern så åkte vi iväg tidigare än beräknat till Los Angeles. Vi skulle ju åka hela ca 80 mil så det var ju inte näst gårds precis.  Att fördriva tiden gick alldeles utmärkt. Kunde inte se mig less på denna vackra natur. Försökte insupa så många minnesbilder som möjligt av slätterna och bergen för nu var det sista svängen ut på dessa vägar. 

80 mil är en dock en lång sträcka och tillslut började jag räkna långtradare. Noterade att det var en hel del vi mötte. Det visade sig att på 5 km fick jag ihop 25 stycken. En snabb överslagsräkning på hela vår vägsträcka gav resultatet cirka 3000 stycken. Sedan körde vi ju om en del också så det rullar några stycken där. 
De är också bra på att meddela sig med skyltar. Det fanns aldrig någon tvekan om vad som gällde och vilken väg man skulle köra. Hann förstås inte fota alla men denna text läste jag mer än en gång. 
Buckle up, it´s the law. Share the road, bike and pedestrians.
Här en annan viktig skylt:
Det fanns en hel del stora reklamskyltar också och denna text skulle vi nog aldrig få läsa i vårt land skulle jag tro. When you die, you will meet God. That´s the truth. Ja, tänkvärda ord. 
 
Namn från olika texter i sånger jag hört kunde också dyka upp helt plötsligt och vi tog en liten avstickare för att se stället. Only maid it out to Needles...ja, förstås en Elvislåt✌
Åkte då även en liten bit på den välkända
En annan sak jag tänkt på är de offentliga restrooms vi besökt under denna resa. Har bara stött på en otrevlig sådan under dessa veckor. Sen så fanns det ju lite annat kul därinne på toan. Varför inte väga sig och vinna dagens lycko-lottonummer 😅Nä, jag vågade INTE testa hahahaha!

Framme tillslut

och vi sov sista natten på detta fina hotell med 180 graders sikt från rummet. Såg nästan ut som Flatrion i NY.
Blev lite sovmorgon och en kort prommis i området
innan vi åkte och lämnade igen lilla Rav 4: an. Jag valde förstås en blå när vi hade chans att välja 😃
Den var helt okey och kändes trygg på vägen. M saknade dock Camaron. Den hade mer hästkrafter under huven tydligen men hallå! Den var ju INTE blå ju. 
 
På flyget hem fick vi Seinfeldkänslor när det drogs för ett skynke framför oss in till businessclass. Helt okey flygresa ändå. Mitt ben klarade sig ganska bra ändå och istället för en hästens säng så går det ju också bra att lägga upp benen på kabinväskan. Låter jag bitter nu? Hahaha... 
Efter 2 veckor med engelska som första språk för att göra sig förstodd blev jag ställd då flygvärdinnan frågade mig på svenska vad jag ville dricka. Öh, jag stirrade lite konstigt på henne innan jag kopplade att jag skulle prata svenska.
 
Nu hemma igen och jag kan sammanfatta dessa veckor med ett ord: AMAZING som verkar vara mitt nya ord. 😂
Nu har vi många nya intryck, upplevelser och fina minnen vi kan spara i vår minnesbank.
Marres  bucketlist gick inte av för hackor den heller.
 
Härlig känsla att åka på denna raksträcka igår. Inte lika mycket trafik men raksträcka som raksträcka tycker jag. 
 
Jetlaggad och tacksam över att allt fungerat bra så säger jag:
Vi hörs snart igen.
Kram ®
   💟

 

 
 
#1 - - Suss:

Ja vilken fantastiskt resa ni har gjort och tack för alla fina blogginlägg så vi andra fått en liten känsla av detta spännande land.
Glad och tacksam över att ni är hemma igen, välbevarade ❤
Kram