Julen är...

officiellt över för denna gång. Vi har haft det så mysigt. 
Innan julen startade på riktigt åkte vi precis som förra året till Luleå och lyssnade på familjens predikant som förmedlade en text om ljuset. 
Hade sen fin jul härhemma trots en rejäl rivstart då glöggen var full med kolsyra eller var oerhört jäst och sprutade ner både köksinredning, golv och kläder. Jättekontigt och jag har då aldrig varit med om något liknande  när det gäller glöggdrickande. 
Blev bra tillslut och vi kunde som vanligt avnjuta den söta drycken med tillhörande tilltugg.
Dagen och kvällen fortsatte med många ljus, dekorering, ljusslingor, god mat, julgodis, mysigt sällskap, Kalle Anka, Karl-Bertil Jonsson, julklappar och spel. Inslag som vi helst inte är utan för att det ska bli en God Jul precis som vanligt.
 
 
 
  
Juldagen som jag utnämner till årets mysigaste dag höll måttet. Julmyset fortsatte med både legobygge och spel tillsammans med D & J som hälsade på . Vem som vann är inte så viktigt tycker jag...😳Det är ju att ha kul som räkn...
Dessutom efter både Önskesång och årliga mellandagsrean tillsammans med shoppingdrottningen Camilla avrundar jag som sagt julen och lyfter blicken framåt för att kunna avsluta året 2019 på bästa sätt.
 
Ha ett fint avslut du som tittar in här. Vi hörs nästa decennium.
Kram ®
   💟
 
 

 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg