Hej och hå! dagarna de går...

Ett fullspäckat schema varje kväll denna vecka. Den har innehållit träning, tandläkare, långfärdsskridskor, 50-års kalas, avtackning av fin kollega, prova arbetskläder och hips vips så är det fredag i morgon.
Känns härligt med ljuset som nu håller i sig lite längre på eftermiddagen. Man hinner ut en sväng efter arbetsdagen och göra sådant som ger extra energi. I går var det en sådan härlig eftermiddag då jag hann med en frisk men blåsig tur på isbanan i Luleå. Jättemysigt. Jag rekommenderar er alla en tur dit om ni har tillfälle. Åker ni inte skridskor så finns det sparkar att låna för att ta sig ut på isen. 😀
 
Ikväll när jag åkte hem från jobbet möttes jag av fint skådespel. Ett norrsken som fladdrade över himlen. Jag tänkte att det är ju faktiskt inte alla som kan se ett norrsken på sin väg hem efter en arbetsdag. I den stunden blev jag än en gång så tacksam över att jag får bo här. 
På denna bild kan man inte se det fantastiska skådespelet. En bild tagen genom bilrutan blir förstås inte den bästa men ni kanske kan ana hur det såg ut ifall jag hade klivit ur bilen och haft en annan kamera än mobilkameran. Sagt det förut men säger det igen... Tack Norrbotten.
 
Nu är ett analkande sportlov i sikte och jag känner att det är läge för en paus nu. Hoppas på ett fint sportlovsväder så jag kan vara ute och träna både skidor och kanske även skridskor igen. 
Ska försöka fylla veckan med det som veckan är till för... sport, vila och ladda batterierna.
 
Kram ®
   💟
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt Follow
Visa fler inlägg